Liviu Dragnea a tăiat în carne vie la Iaşi!

Liviu Dragnea a tăiat în carne vie la Iaşi!

După lungi rugăminţi, incantaţii şi invocări din partea lui Mihai Chirica, preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit săptămâna trecută la Iaşi pentru a rezolva pentru totdeauna problemele din sânul organizaţiei locale a partidului.

Şeful PSD a promis încă de pe 5 august, după faimoasa întâlnire de la Vaslui, că va veni la Iaşi şi va rezolva problemele ridicate de Mihai Chirica, însă nevoile (de imagine) din satul propriu şi natal l-au împiedicat să ajungă în dulcele târg al Ieşilor. Dar, până la urmă, a ajuns şi a tăiat în carne vie!

Iată deciziile luate de Liviu Dragnea la Iaşi:

1. Cristi Stanciu a fost dat afară din PSD Iaşi şi i s-a interzis să se mai înscrie vreodată în acest partid.

2. Victorel Lupu a fost debarcat din fruntea Organizaţiei Judeţene a PSD Iaşi şi i s-a pus în vedere că dacă nu-l va ajuta pe Maricel Popa în Consiliul Judeţean va fi dat şi el afară din partid.

Citeşte şi „Mişcare inteligentă făcută de primarul Mihai Chirica”

3. A dizolvat biroul municipal şi biroul judeţean PSD, conducerea urmând să fie asigurată prin interimat. Mihai Chirica a fost numit preşedinte interimar al PSD Iaşi până la alegerile care vor avea loc imediat după parlamentarele din iarnă. În cazul lui s-a făcut şi un mic compromis, în sensul că a fost lăsat să fie în continuare vicepreşedinte la nivel naţional, încălcându-se astfel statutul partidului!

4. În cazul în care va obţine peste 51% la parlamentare, Chirica are şanse să-i ia locul lui Ionel Arsene, devenind astfel secretar regional al partidului pe Regiunea de Nord-Est.

5. La insistenţele primarului Chirica, lui Sorin Iacoban i s-a aprobat cererea de a candida la parlamentare pe lista PSD.

6. Tot la insistenţele „taberei Chirica”, Dragnea a acceptat să-l reprimească în PSD pe Valeriu Zgonea. Mai mult, l-a pus pe acesta să supervizeze activitatea de la Iaşi.

7. Informat fiind că Mihai Chirica l-a luat pe Constantin Simirad consilier, Liviu Dragnea i-a înmânat actualului primar al Iaşiului diploma şi medalia de prim-luptător împotriva comunismului din PSD.

Citeşte şi „În sfârşit, cineva îi arată lui Maricel Popa unde îi este locul”

Am putea continua cu măsurile luate de Liviu Dragnea, dar probabil aţi înţeles că acesta nu a ajuns la Iaşi şi că toate cele scrise mai sus reprezintă doar dorinţele unor mici politicieni care sunt total rupţi de realitatea în care trăiesc.

Ne cerem scuze celor cărora le-am creat palpitaţii, dar vina este doar a lui Dragnea, care nu şi-a făcut timp pentru a ajunge la Iaşi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.