„Marele” ziarist Ionuț Benea, luat la mișto pe Facebook!

În lumea lui se crede ziarist. Mare. Are opinii, emite judecăți de valoare… Ce să mai zicem, aproape că nu-i ajungi cu prăjina la nas, dar nu din cauză că umblă cu el pe sus, ci pentru că îl ține aproape de spatele celor pe care îi perie ca să câștige și el o pâine (dacă tot a venit de la Vaslui până la Iași).

Despre „capacitățile” lui Ionuț Benea am mai scris, însă astăzi o să dăm cuvântul unui cititor care a înțeles și el cam cât de „mare” este reprezentantul de seamă al Ziarului de Iași și al Adevărului.

Totul a plecat de la articolul „VIDEO Un câine de luptă a smuls testiculul unui trecător; alte două victime, la spital. Stăpâna animalelor mai avea un dosar penal”, scris de Ionuț Benea pentru Adevărul. Dincolo de dramatismul situației, unul dintre cititorii care a parcurs pe Facebook acest articol a surprins cât se poate de bine performanța „ziaristului” de la Adevărul:

Gurici Titel: „Ionut Benea, care esti autorul acestui articol, barbatii au doua testicule. Doar doua!

Si tot referitor la titlu, intre cauza si efect nu exista o nicio legatura logica: de la un testicul smuls au rezultat inca doua victime?

Revizuieste-ti, te rog, titlul, sau combate-mi logica daca nu esti militian. 
In caz contrar, te astept sub Teiul lui Eminescu din gradina Copou, doar cu doua “arme”, un creier si un stilou”.

Nu mai e necesar niciun comentariu, dar pentru că cineva a crezut că ar fi nevoie, dl Gurici Titel a continuat: „Liana Enache, iata un exemplu cu logica: Un câine de luptă a smuls un testicul unui trecător; alte două victime muscate de acesta, au ajuns la spital. Nepunand la socoteala ca, in realitate, era vorba de 2 caini”.

Și ca să fie clar pentru toți fanii lui Ionuț Benea, aceleași cititor inspirat îi răspunde și unui alt comentator:

Gurici Titel: „Neagu Marian, va fac pe plac si rectific: “Un câine de luptă a smuls unicul testicul al unui trecător” etc., dar asta presupune ca ghinionistul individ s-a plans mai intai lui Ionut Benea, autorul articolului, nicidecum politiei care a constatat si investigat incidentul”.

ionut-benea-1Sursa foto: Facebook

Un comentariu la "„Marele” ziarist Ionuț Benea, luat la mișto pe Facebook!"

  1. tinia   23/01/2018 at 6:33 pm

    Cine e Benea? De cand este acesta jurnalist? Haideti sa fim realisti, acesta este orice altceva, este un tip jegos care scrie pe bani, jigneste fara a avea cea mai elementara idee despre ce scrie de multe ori, da sentinte, critica face legea. Este iun rebut uman si nimic mai mult. Dupa ce va fi cercetat putin pentru toate neadevarurile pe care le zugraveste poate se va linisti. Caracter infect, cultura deloc, civilizatie nicidecum,prostie cu carul, incultura cat cuprinde intr-un cuvant BENEA

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.