Maricel Popa nu știe ce fel de dungi preferă!

Maricel Popa nu știe ce fel de dungi preferă!

Auzind probabil că am scris despre colegul lui de măsuță, primarul dandy de Bahlui, Maricel Popa a zis să nu rămână mai prejos și s-a gândit să devină și el cool!

Și-a pus un costum în dungi verticale sau orizonatale sau în pătrățele (că nu ne dăm seama), o cămașă de un alb imaculat și o cravată în dungi… oblice, de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga (presupunem, că iar nu știm)! Dacă te uiți așa la el, fără să știi despre cine e vorba, ai zice că e un bătrânel care a vrut să inverseze cifrele de la vârsta pe care o are și să se îmbrace cu tot ce nu mai e la modă din preistorie! Dacă te gândești, însă, la ce s-a mai întâmplat pe la actualul lui loc de muncă, s-ar putea să-ți dai seama că, de fapt, omul încearcă să se obișnuiască, într-un fel sau altul, cu dungile… Ei, nu vă gândiți prea departe, vorbeam despre „dungulițele” pe care și le așterne pe hârtie și le citește atunci când este invitat pe vreo scenă.

Oricum, dacă la ținuta pe care o are mai adăuga și niște inimioare sau niște vaporașe avea toate șansele să-i ia locul primarul Mihai Chirica în inimile iubitoarelor de fashion… bărbătesc! Așa… rămâne doar cu dungile!maricel-popa-dungi-1

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.