Marius Bodea: „Lăsați investițiile sa curgă și vedeți cum îl schimbați pe domnul Popa”

Marius Bodea: „Lăsați investițiile sa curgă și vedeți cum îl schimbați pe domnul Popa”

Deputatul Marius Bodea îi explică președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, care sunt investițiile ce trebuie făcute de urgență la Aeroportul Internațional Iași, astfel încât activitatea acestuia să nu se blocheze.

„Ritmul de dezvoltare pe care l-am imprimat cât am fost la conducerea Aeroportului a făcut să atingem în 2016 traficul estimat în 2024!”, spune Bodea. În  opinia acestuia, Consiliul Județean și Primăria trebuie să finanțeze, de urgență, realizarea unui nou drum de acces spre Aeroport pentru că „actualul drum este depășit și riscăm să blocăm dezvoltarea sa dacă lucrurile vor continua așa”.

„Totodată, Consiliul Județean trebuie să deblocheze de urgență proiectul noului terminal și a noilor facilități. Acest proiect ce l-am prezentat încă din vara lui 2016 și are studiu de fezabilitate finalizat așteaptă doar sprijinul Consiliului Județean pentru a fi finanțat”, consideră fostul șef al Aeroportului din Iași.

„Nu numele aeroportului este problema și nu a fost niciodată, dimpotrivă, brandul este încă unul bun. Problema sunt politicienii mărunți ai zilelor noastre care, în lipsa unor proiecte sănătoase, stau cu carioca în mână și colorează și ei câte ceva. Ieșenii ce folosesc aeroportul nu vor ajunge mai ușor la acesta dacă i se va schimba numele, iar sălile de așteptare nu vor deveni deodată mai încăpătoare dacă aeroportul se va numi peste noapte altfel. Nici platforma pentru aeronave nu se va prelungi ca prin minune, doar pentru ca aeroportul urmează sa primească un nume nou”, este răspunsul lui Bodea la încercarea celor de la Consiliul Județean de a lansa un concurs de proiecte pentru schimbarea denumirii aerogării ieșene!

În final, președintele Biroului Politic Local al PNL Iași le dă și un sfat consilierilor județeni: „Lăsați investițiile sa curgă la aeroport și vedeți cum îl schimbați pe domnul Popa, singura mare problemă pe care o are aeroportul acum!”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.