Mihai Chirica: „Mi-e şi ruşine să ies pe stradă cu voi (ieşenii)”

Mihai Chirica: „Mi-e şi ruşine să ies pe stradă cu voi (ieşenii)”

Prezent în cadrul unei emisiuni televizate, primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirică (după cum apare chiar în ziarul de campanie al PSD), s-a arătat deranjat nevoie mare de poliţia locală, care nu ia măsurile adecvate în problema porcilor care dau târcoale mai multor cartiere din oraş.

Potrivit lui Chirică, poliţia locală trebuie să prindă porcii care se plimbă stingheri printre picioarele oamenilor atunci când răspund la solicitări de acest gen.

Preşedintele PRU: „Partidul România Unită va trece pragul de 5% cu lejeritate”

Ca să arate lumii cât este el dur (deşi freza făcută cu gel şi statura scot din calcul orice încercare de acest gen), Mihăiţă a trecut la ameninţări şi ironii de cartier (atât de caracteristice lui şi atât de nepotrivite funcţiei). „Te apucă şi râsul ca să nu te apuce plânsul. Pe mine nu mă deranjează faptul că a apărut o situaţie, pe mine mă deranjează că poliţia ştie şi nu ia măsuri. Îmi daţi mesaj şi promit eu că vin după poliţişti să-i caut. Ei nu înţeleg faptul că eu sunt aproape peste tot. Când se aşteaptă cel mai puţin mă duc acolo peste ei, unde se aşteaptă cel mai puţin. Nu s-a reclamat faptul că îi stă cascheta invers, că i-aş fi spus şi eu: ˂˂doamnă, lasă cascheta să-i stea˃˃, s-a reclamat o problemă de sănătate publică”, a spus Mihai Chirica.

Citeşte Şi noi „susţinem pe Vasile Cîtea la funcţia de deputat”!

Iar circul nu s-a oprit aici. Pentru că nu se poate abţine să nu se dea în stambă, Mihăiţă a povestit cum a dat afară un ieşean venit în audienţă, ba chiar a afirmat cât se poate de mândru că-i este ruşine de ieşenii care vin cu fel de fel de probleme pe care nu le înţeleg: „şi susţinea că are şi dreptate până am dat-o afară din birou şi i-am spus: ˂˂dacă vrei să te dau şi pe geam˃˃. Deci mai şi susţii o asemenea gogomănie, mi-e şi ruşine să ies pe stradă cu voi. Cum să spui aşa ceva?!”

Bravo, domnule Mihai Chirică. De astfel de primari are nevoie Iaşiul. De astfel de oameni are nevoie România! Le ceri votul ca milogul, după care le spui că ţi-e ruşine cu ei! Acesta-i intelectualul pe care-l avem în fruntea oraşului! Sau, staţi puţin… El s-ar putea să facă parte din cealaltă tabără a PSD!?

Un comentariu la "Mihai Chirica: „Mi-e şi ruşine să ies pe stradă cu voi (ieşenii)”"

  1. Vag Inus   24/11/2016 at 5:10 pm

    Mi se pare un articol foarte vag , fara sens , menit doar sa arunce cu gunoi. Halal ziaristi mai sunteti voi.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.