Mii de ieșeni lăsați fără energie electrică săptămâna viitoare

Mii de ieșeni lăsați fără energie electrică săptămâna viitoare

Operatorul Delgaz Grid va executa unele lucrări care pot avea ca efect întreruperi de furnizare a energiei electrice în perioada 16 – 18 noiembrie.

Lucrările sunt efectuate luni, în intervalul 08.00 – 16.00, pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează străzile Elena Doamna, Ornescu, mr. Eremia Popescu, Pădurii, Bulevard Tudor Vladimirescu, Fundac Elena Doamna, Stradela Elena Doamna.

Tot luni, în intervalul 08.00 – 16.00, se intervine pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Rufeni bloc P1, dar și la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Stejar, bloc A2.

Marți, echipele Delgaz Grid vor interveni în intervalul: 08.00 – 16.00, pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Poitiers, precum și la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează bd. Anastasie Panu, bloc Ghica Vodă.

Miercuri, în intervalul orar estimat 08.00 – 16.00, se intervine pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Vămășoaia.

Un comentariu la "Mii de ieșeni lăsați fără energie electrică săptămâna viitoare"

  1. Adrian C   17/12/2019 at 3:02 am

    In București apa, in Iași curentul…

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.