Ofticile deputatului Viorel Blăjuţ

Ofticile deputatului Viorel Blăjuţ

Deputatul Viorel Blăjuţ are momentele lui de glorie, puţine, ce-i drept, dar le are! După ce s-a făcut de tot râsul postând pe Facebook o poză cu propria-i maşină cu roţile blocate pe trotuarul din faţa casei, acuzând Poliţia Locală, în condiţiile în care se vede de la o poştă că a parcat ilegal, acum s-a trezit din nou şi a încercat să o facă pe cocoşelul (cocoş ar fi fost mult prea mult)!

După e a participat la o emisiune pe teleme,unde invitată a fost şi deputata Camelia Bogdănici, deputatul Blăjuţ s-a gând să posteze câteva rânduri pe pagina sa de Facebook. „Bărbaţii din politica locală, motiv de mândrie nemărginită: mai-marii UNPR-ului, dl Emacu şi dl. Puşcaşu (cumătrul lui Chirica) au scos la înaintare o femeie să dea socoteală pentru prostiile pe care ei le-au făcut. Doamna Bogdănici, o profesionistă de altfel în meseria dumneaei, pe care o respect pentru asta, nu avea ce căuta în acest context. Vorba aceea: în spatele unor bărbaţi laţi stă o femeie curajoasă!” – cam aşa sună postarea.

Ce o fi vrut Blăjuţ să spună, numai el ştie, dar pentru că pare deschis dialogului, o să-i punem şi noi câteva întrebări, poate ne răspunde.

1. Cine v-a învăţat să scrieţi UNPR-ului? Pentru că noi, de exemplu, nu putem citi Uniunea Naţională pentru Progresului Românieiului nici dacă stăm în cap!

2. Sunteţi ofticat, cumva, pe faptul că medicul Camelia Bogdănici este candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Iaşiului?

3. Încercaţi, cumva, să atacaţi pe cineva, dar nu aveţi suficiente organe pentru a face acest acest lucru?

4. V-a stricat, cumva, medicul Bogdănici planurile de candidatură la Primăria Iaşi? Vi s-a promis cumva că veţi fi dumneavoastră candidatul din partea UNPR?

Deocamdată, aceste întrebări sunt suficiente. Zicem noi. Dar, dacă domnul Blăjuţ consideră că nu sunt, vom reveni şi îl vom întreba în ce relaţii se mai află cu Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi… Şi multe altele, normal, legate tot de spitalul pe care-l conduce!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.