Părul lung întinerește femeile trecute de 40 de ani

Părul lung întinerește femeile trecute de 40 de ani

Dacă până acum câțiva ani exista un fel de regulă nescrisă conform căreia femeile trecute de 40 de ani trebuiau să poarte părul mediu (până la umeri) sau chiar scurt, moda în materie de lungimea și forma părului a căpătat libertate, astăzi femeile bucurându-se de păr lung sau chiar foarte lung.

La acest lucru au contribuit și vedete precum  Julianne Moore,  Demi Moore sau Cindy Crawford, care deși au peste 50 de ani impresionează cu părul lor lung și sănătos.

Cei de la Daily Mail au făcut un experiment în acest sens: au fotografiat femei cu părul lung de la spate, demonstrând că acestea pot fi foarte ușor confundate cu tinere de 20 ani, chiar dacă în realitate vârsta lor variază între 45 și 54 de ani.

Hairstyliști sunt de părere că părul lung purtat de femeile trecute de 40 de ani nu doar că le întinerește, dar le încarcă și cu o doză de încredere și energie.

Recomandarea acestora pentru un păr lung sănătos și frumos indiferent de vârstă este ca acesta să fie spălat frecvent și îngrijit cu mască sau ulei o dată la două săptămâni.

par-lung-1par-lung-2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.