Polițist de la Secția Burdujeni, găsit spânzurat în casă

Polițist de la Secția Burdujeni, găsit spânzurat în casă

Un polițist în vârstă de 49 de ani a fost găsit marți seară spânzurat în casa sa din localitatea suceveană Mihoveni, comuna Șcheia.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama bărbatului, care locuiește la doar câteva case distanță de gospodăria fiului său.

Femeia a venit în vizită la acesta și l-a găsit pe bărbat spânzurat într-o casă bătrânească din gospodărie. Aceasta a sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, care din nefericire nu a mai putut face nimic pentru bărbat, declarând decesul acestuia. De asemenea, la fața locului au ajuns polițiștii. Criminaliștii au făcut cercetări și au adunat probe. Din primele informații bărbatul nu a lăsat nici un bilet de adio prin care să explice gestul extrem.

Acesta era agent de ordine publică la Secția de Poliție din Burdujeni, din municipiul Suceava. Potrivit apropiaților acesta mai avea doar câteva luni până ieșea la pensie. Aceștia susțin că bărbatul ar fi ieșit la pensie, dar a fost rechemat la muncă, după ce i s-a calculat greșit perioada de pensionare.

Polițistul era divorțat și avea o fiică minoră. Apropiații sunt șocați de gestul acestuia.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.