Protest pe „capul” primarului Chirica

Protest pe „capul” primarului Chirica

Un bărbat a urcat, miercuri dimineață, 11 octombrie, pe clădirea Palatului Roznovanu, unde funcționează Primăria Iași, protestând în acest fel pentru că nu a putut să își desfășoare o activitate de mic comerț.

Protestatarul a arătat că este nemulțumit de faptul că reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei nu i-au dat autorizație pentru a vinde flori și busuioc în perioada pelerinajului de hramul Sfânta Parascheva.

La fața locului au intervenit echipaje de polițiști și jandarmi, însă protestatarul a condiționat coborârea sa de pe clădire de o discuție cu primarul Mihai Chirica.

„Nu pare a fi un om certat cu legea; în primul rând, i-am înțeles situația aproape disperată și cu copiii. Nu e cea mai firească metodă de a-și rezolva problema, urcându-te pe o schelă, dar important e că am reușit să găsim rezolvarea, am rugat și colegii de la poliție și de la poliție locală să nu îl pedepsească pentru ca s-ar putea să fie pus în situația să nu aibă de unde plăti și mai tare îi agravăm situația”, a declarat primarul Mihai Chirica, după discuțiile cu protestatarul.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.