Războiul taberelor din ALDE Iaşi atinge cote nebănuite

Războiul taberelor din ALDE Iaşi atinge cote nebănuite

Nu că ar conta prea mult, dar se pare că războiul dintre cele două tabere din ALDE Iaşi are toate şansele să ajungă la cote paroxistice. Mărul discordiei ar fi acum, conform surselor noastre, a fostă consilieră locală aleasă pe listele PPDD!

Pornit încă din momentul în care Varujan Vosganian a preluat filiala ieşeană a ALDE, războiul dintre acesta şi tabăra Vasile Şalaru (formată din vechii cotizanţi ai PC) a continuat cu numirea reprezentantului partidului pentru ocuparea postului de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi. În timp ce Vosganian a decis ca Victor Chirilă să fie propunerea ALDE, Vasile Şalaru s-a umflat în pene şi a fost aproape pe punctul de a se auto-propune (noroc de cei de la fostul UNPR) pentru respectivul post. În mod firesc, după această ieşire în afara partidului, Şalaru ar fi trebuit exclus din ALDE. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, tabăra Vosganian – Chirilă a lansat o nouă serie de acuzaţii la adresa foştilor PC-işti. Una dintre acestea spune că în campania pentru locale, unul din reprezentanţii de frunte ai fostului PC şi-ar fi susţinut cumnata, pe Anca Preda (fost consilier local PPDD şi, apoi, independent), la funcţia de primar al municipiului Iaşi. Aceasta în dauna faptului că ALDE avea candidat pentru primărie, în persoana lui Radu Botez, cel care a ajuns în acest moment viceprimar al Iaşiului.

Cine este specimenul care bagă strâmbe între Maricel Popa şi Cristi Stanciu

Nu ştim cât adevăr este în acest zvon, însă se pare că luptele interne din ALDE Iaşi riscă să atingă dimensiuni nebănuite în acest moment în care urmează să se stabilească listele pentru parlamentare.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.