Realitatea TV are şanse din ce în ce mai mari să intre faliment

Realitatea TV are şanse din ce în ce mai mari să intre faliment

Decizia de miercuri, 14 martie, luată de secția de judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), privind suspendarea pentru 6 luni din magistratură a judecătoarei Mariana Moncea, va putea conduce la intrarea în faliment a postului de televiziune Realitatea TV.

Mariana Moncea judecă doarul insolvenței Realitatea Media de 7 ani, iar decizia împotriva sa a fost luată în CSM cu majoritate de voturi. Unul din membrii CSM a făcut opinia separată, considerând chiar că măsura necesară este de excludere din magistratură. Decizia poate fi atacată în instanţă.

Avocatul Gheorghe Piperea a afirmat pentru B1TV că se aştepta ca aceasta să fie exclusă din magistratură. „Este surprinzător, eu mă aşteptam la soluţia cea mai drastică, excluderea din magistratură”, spune Gheorghe Piperea.

Avocatul susţine că acum există şanse foarte mari ca Realitatea TV să intre în faliment. „În orice caz, situaţia dosarului de insolvenţă al televiziunii Realitatea este în momentul acesta descâlcită, dacă există elemente şi şanse să fie salvată atunci vor fi valorificate sau dacă este situaţie de faliment, cum spun eu de câţiva ani, atunci se va decide mai repede decât a putut să permită acest judecător sindic. Nu spun acest lucru pentru că îmi doresc, ci pentru că nu există altă soluţie atât din punct de vedere al datoriilor către Fisc, pe care le face în fiecare lună, cât şi din punctul de vedere al jocului concurenţei”, a precizat Piperea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.