Să petrecem cu Mihai Chirica şi PSD Iaşi

Să petrecem cu Mihai Chirica şi PSD Iaşi

O lovitură de imagine mai mare decât cea pe care viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica a dat-o cu panoul din faţa sediului PSD de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt greu se mai poate găsi în Iaşiul ăsta prăpădit. Bine, acum nu ştim dacă este doar ideea lui sau dacă au avut vreo contribuţie şi cuvântătorii pe care-i plăteşte cu bani grei pentru a-l face de râs, dar deja nu mai contează.

Ideea este că la PSD se petrece în draci. Se vede din poze. Lumea cântă, dansează, ovaţionează… ce mai, totul este o veselie. Iar în centrul petrecerii se află, aţi ghicit, Mihai Chirică (scuze, dar nu pot să trec peste cuvântul lui Liviu Dragnea), cel care conduce organizaţia municipală a partidului şi care este candidat la Primăria Iaşi. Domle, aproape că nu-mi mai găsesc cuvintele. Omul este sufletul petrecerii (sau doar sufletul?), ştie, cunoaşte, se vede că a chefuit mult la viaţa lui.

Cum de ce petrece Chirica? Păi, e simplu. A ratat intrarea Iaşiului în finala pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, a reuşit aproape să omoare echipa de fotbal CSMS Iaşi, care a avut acum şansa vieţii ei de a juca în Europa, dar care nu a primit banii de la micro(n)bistul Chirica pentru a face transferuri sau a se antrena în condiţii optime, a reuşit să amâne aprobarea Planului Urbanistic General până în 2018, a omorât traficul din oraş, încurcându-i pe cei de la UTI etc etc etc. Suficiente motive de petrecere, nu?

Ca să rezumăm, totuşi: Mihai Chirica a omorât cultura, sportul şi economia! Totul în numai 10 luni! Vă daţi seama ce ar putea face în 4 ani? El sigur şi-a dat seama, pentru că altfel nu se explică petrecerile pozate şi puse la loc de frunte pe panoul din faţa sediului PSD.

Să petrecem, deci. Cu un asemenea individ, motivele de distracţie se vor ţine lanţ!

P.S. Ştie cineva de ce ieri Chirica era negru la şedinţa de Consiliu Local?

psd-panou-1psd-panou-2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.