Se caută un antibiotic pentru poliţistul sucevean tăiat cu sabia

Se caută un antibiotic pentru poliţistul sucevean tăiat cu sabia

Colegii poliţistului Ciprian Sfichi, poliţistul rănit grav la cap în timpul unei misiuni, cu o sabie, au anunțat că acesta are nevoie de Linezolid, un antibiotic ce nu se mai produce în România şi care este dificil de găsit.

Liderul de sindicat Bogdan Bănică a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care cerea ajutorul în numele colegului lor, care se află internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. „Pentru continuarea tratamentului, colegul nostru are nevoie de acest antibiotic ce nu se mai produce în România. Dacă aveţi cunoştinţe în străinătate, rugăm distribuiţi“, se menţiona în mesajul postat de Bogdan Bănică.

În urma acestui mesaj, au existat mai multe persoane care şi-au exprimat dorinţa de a ajuta, criza fiind momentan rezolvată.

Ciprian Sfichi se află internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi din data de 5 decembrie 2017, după ce în timpul unei intervenţii, la Rădăuţi, a fost lovit cu o sabie în cap, fiind adus la spital în stare critică, cu un traumatism cranian sever. Acesta făcea parte dintr-o echipă de patru luptători de la Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi participa la percheziţii privind destructurarea unei grupări de trafic de droguri.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.