Sediu mai mare pentru Continental pe bulevardul Poitiers

Sediu mai mare pentru Continental pe bulevardul Poitiers

SC Continental Automotive România SRL își va mări sediul de pe bulevardul Poitiers.

Municipalitatea ieșeană a eliberat autorizația de construire pentru extinderea clădirii de birouri și realizarea legăturii cu clădirea existentă. Societatea a primit aviz și pentru împrejmuirea proprietății, construirea unei platforme de parcare, racordul la drumul public, amenajările exterioare, rețelele de incintă, amplasarea semnalisticii publicitare și postul trafo.

„Dorim succes acestei companii şi abia aşteptăm să vedem finalizată această lucrare. Constructorul va fi o companie din Bucureşti, care va lucra cu subantreprenori din Iaşi. Este o investiţie importantă, atât prin prisma impozitelor care vor veni la bugetul local, cât şi prin plusvaloarea adusă de ieșenii care vor lucra acolo”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Concret, actuala clădire (Corp A), care este în formă de U, va fi extinsă în partea de vest, cu un corp de clădire (Corp B) cu regim de înălțime P+7E+Eth retras și formă în plan asemănătoare cu litera F. Totodată, în curtea interioară semi-deschisă a corpului de clădire existentă se propune un corp de clădire cu regim de înălțime P (Corp A1).

Între cele două alveole formate în plan, la noul corp de clădire se propune câte un corp de clădire cu regim de înălțime P (Corp B1 și Corp B2).

Clădirea existentă se va extinde cu două travee și către partea de est, corpul extins (Corp A2) urmând să aibă regim de înălțime P+1E parțial, care va duce la extinderea actualei bucătării și cantine + cafenea).

În plus, în vecinătatea corpului de clădire care în prezent adăpostește garajul de testări, depozitul de deșeuri și postul trafo, va fi amplasat un corp de clădire nou (Corp C2), în care va funcționa postul trafo.

Imobilele vor fi deservite de 528 de locuri de parcare.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.