Şoc la Primăria Iaşi

Şoc la Primăria Iaşi

Proaspăt ieşiţi din greva pe care o plănuiseră dis-de-dimineaţă, funcţionarii Primăriei Iaşi au avut parte de şocul vieţii lor. Au fost pe punctul de a rămâne fără primarul pe care-l aleseseră cu exact o lună înainte.

Un articol publicat pe DC News, intitulat, „Primarul Iaşiului, reţinut pe aeroport: Dezvăluiri de la faţa locului” (acesta este titlul original, pentru că peste 2 ore el a fost schimbat în Primarul Iaşiului, „reţinut” pe aeroport: Dezvăluiri de la faţa locului), a reuşit să-i împartă pe funcţionarii primăriei Iaşi, în foarte scurt timp, în două tabere: una care se bucura de veste şi cealaltă, proaspăt formată, care era neagră de supărare. Aşa se explică strigătele de bucurie (sau de jale, după caz) pe care le-aţi fi auzit dacă aţi fi trecut prin faţa palatului care adăposteşte sediul primăriei Iaşi.

Lucrurile s-a lămurit, însă, în scurt timp, deoarece un funcţionar mai inteligent a reuşit să citească întreg articolul şi să vadă că, de fapt, era vorba doar despre defecţiunea unei aeronave Tarom cu care primarul Mihai Chirica ar fi trebuit să plece la Bucureşti. Cum avionul nu a decolat, primarul a fost „reţinut” la sol până la următoarea cursă!

Şi uite aşa s-a stricat toată petrecerea plănuită la Primăria Iaşi!

retinere-primar

Sursa foto: DC News

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.