Șoferul care a accidentat doi tineri pe trecerea de pietoni din Bârlad a fost prins!

Șoferul care a accidentat doi tineri pe trecerea de pietoni din Bârlad a fost prins!

Beat criță și fără permis auto, un inconștient de 27 de ani a fost cât pe ce să omoare doi tineri care traversau strada pe trecerea de pietoni din zona Crolux Bârlad.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă spre duminică, după miezul nopții. Cei doi tineri, cu vârste de 22 de ani, respectiv 24 de ani, au fost aruncați de-a dreptul de pe trecerea de pietoni de un Jaguar, cu număr de Anglia. Făptașul și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Oamenii au sunat la 112, iar tinerii au fost transportați cu ambulanța la Spitalul „Elena Beldiman”.

În cursul zilei de ieri, după ore întregi de căutări, autoturismul a fost găsit abandonat pe malul lacului Prodana.

Polițiștii Biroului Rutier Bârlad efectuează acum cercetări față de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare.

În fapt, în noaptea de 28/29 octombrie a.c., bărbatul, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus o mașină pe raza municipiului Bârlad. Pe strada Republicii din localitate, acesta a accidentat doi tineri de 22, respectiv 25 de ani, din municipiul Bârlad, care se angajaseră în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea de pietoni.

După accident, bărbatul a părăsit locul evenimentului, fiind identificat la scurt timp de polițiști. La momentul identificării, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.