Spatele drept, pieptul în față și… să-l atacăm pe Chirica!

Spatele drept, pieptul în față și… să-l atacăm pe Chirica!

Când șeful partidului nu este în Iași, Vasile Șalaru își face de cap. Cam așa putem caracteriza conferința de presă susținută de fostul secretar de stat în Ministerul Învățământului pe 4 octombrie.

Știm că Șalaru va deschide lista pentru Senat la ALDE Iași și mai știm și că alegerile locale s-au terminat de mult… Ca să nu mai spunem că știm de alianța dintre ALDE și PSD, însă nu știm dacă și Vasile Șalaru știe aceste lucruri. Pentru că nu prea înțelegem ce a vrut să spună fostul șef al PC Iași… „Autoritățile nu mai au nici o scuză pentru modul absolut dezolant și insalubru în care au ajuns clădirile de importanță istorică, care amintesc de vremurile în care Iașul avea și frumusețe arhitecturală. Fațadele nerestaurate, ce reprezintă pericol pentru trecători, sperăm să fie în curând de domeniul trecutului”, zice Șalaru.

Așadar, Șalaru, fără nicio legătură cu realitatea imediată, îl atacă pe Mihai Chirica, partenerul său de dialog politic și omul despre care se spune că l-ar fi susținut pentru postul de vicepreședinte la Consiliul Județean Iași. De ce? Doar nu credeți acum că Vasile Șalaru are vreo logică în ceea ce face!

Mai cităm puțin din fostul secretar de stat, ca să înțelegeți că atacul la Chirica nu a fost o scăpare: „Doresc să atrag atenția Primăriei că nu dorim să fim din nou ultimii care dovedim că ne interesează aspectul orașului în care locuim. Nu mai este de ajuns să trăim din măreția trecutului și doar la nivel declarativ. Edilii Timișoarei au înțeles rapid că este necesar ajutorul primăriei pentru restaurarea clădirilor vechi, la cofinanțarea redării frumuseții de altă dată a acestor clădiri. De asemenea, la Cluj s-au emis deja 4.000 de somații proprietarilor, iar cei care nu se apucă de lucrări până la finele anului vor plăti de la 1 ianuarie 2017 impozite de cinci ori mai mari”.

Și, ziceți așa, domnu Șalaru, v-ați săturat să trăiți la nivel declarativ… Vă dăm dreptate. Și noi ne-am săturat să trăiți la nivel declarativ, mai ales că, uitându-ne în urma dumneavoastră, nu prea vedem nimic concret…

Pentru informarea dumneavoastră, ne simțim totuși obligați să vă aducem aminte că veți candida pentru Senat, și nu pentru Primărie (așa cum știm că vă tot doreați)! Dar, nu-i nimic. Spatele drept, pieptul în față și la atac! Mihai Chirica merită cam tot ce i se întâmplă!

Citește și „Pentru cei care (încă) mai cred în minciunile primarului”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.