Strategii lui Mihai Chirica sau penibilitatea în formă cronică

Strategii lui Mihai Chirica sau penibilitatea în formă cronică

Se cred strategi, în schimb sunt nişte penibili care au senzaţia că dacă pe ei îi prosteşte toată lumea, la rândul lor pot păcăli pe oricine.

Într-o încercare disperată de a-l mai ataca o dată pe Marius Bodea, cuvântătorii lui Mihai Chirica apelează la o strategie de doi bani (cam cât valorează şi ei… ce să-i faci, fiecare cu preţul lui) şi trimit un comunicat chipurile ca fiind din partea consilierilor judeţeni PSD!

La o analiză mai atentă a acestui comunicat se poate constata că, de fapt, este trimis de cuvântătorii lui Chirica, motivele fiind prezentate mai jos:

– adresa de mail este media@psdiasi.ro, adresă folosită de aghiotanţii lui Chirica şi gestionată de, ce să vezi, Iulian Micu! Asta când nu este folosită de Dan Doboş pentru a mai trimite câte un mail pe ici pe colo, ca fost purtător de cuvânt al PSD!

– liderul consilierilor judeţeni PSD este Cristi Stanciu şi oricine ştie că niciodată nu va vorbi Vasile Câtea în numele PSD;

– culmea, preşedintele CJ Iaşi, Victorel Lupu, cel îndreptăţit să facă declaraţii pe această speţă legată de Aeroportul Iaşi nu apare în textul comunicatului;

– forma comunicatului este identică formei folosite de cuvântători în comunicatele pe care le transmit (Doboş trimite comunicate mai jalnice);

– PSD are purtător de cuvânt care, ce să vezi, nu apare cu vreo declaraţie în respectivul comunicat;

– singurul pe care Chirica şi ai lui au reuşit să-l prostească este exact omul care în acest moment se află cu fundul în două părţi, adică Vasile Câtea.

Nu ştiu pe cine au vrut cuvântătorii să păcălească, dar ce le-a ieşit demonstrează că profesionalismul este un cuvânt pe care oamenii lui Mihai Chirica nu prea îl pricep.

P.S.1 Comunicat de presă? Serios? Există oare şi comunicat de avion sau comunicat de tarabă?

P.S.2 După un an în care l-a bălăcărit pe Mihai Chirica, a trecut Dan Doboş de partea lui?

Reproducem mai jos comunicatul cu pricina:

PSD cere verificarea cheltuielilor dubioase de la Aeroportul Iași!

Consilierii județeni PSD Iași cer demararea de urgență a unui control al cheltuielilor făcute la Aeroportul Iași. În urma dezvălurilor apărute în presa centrală, se conturează ideea ca milioane de lei au fost risipiți pentru achiziții hilare precum haine de lux, pantofi scumpi, excursii la pensiuni de pe litoral sau tratamente cosmetice și de înfrumusețare.

Dincolo de faptul că acest scandal riscă să compromită imaginea instituției Aeroportului Iași, subordonată Consiliului Județean, este necesar ca opinia publică să vadă cine se face vinovat pentru aceste achiziții dubioase.

PSD a sprijinit constant procesul de modernizare a Aeroportului Iași, dar nu putem permite ca bugetul să fie cheltuit în bătaie de joc, în interesul personal al conducerii. De aceea, cerem public explicații din partea managerului Aeroportului, Marius Bodea, precum și lista detaliată a tuturor achizițiilor de haine, pantofi, excursii sau alte avantaje personale”, a declarat Vasile Câtea, consilier județean PSD Iași.

Biroul de Presă al Organizației Județene Iași a PSD”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.