Tânără din Iași moartă într-un accident crunt la Londra. Presa britanică a numit-o „fata perfectă”!

Tânără din Iași moartă într-un accident crunt la Londra. Presa britanică a numit-o „fata perfectă”!

O tânără de 19 ani, din Iași, a murit într-un groaznic accident rutier produs în estul Londrei, pe drumul pe care de obicei mergea la muncă.

Aflată în vizită la fratele și tatăl ei, Georgiana Grădinariu mergea spre hotelul RE London Shoreditch Hotel, locul său de muncă, când a fost lovită de o mașină pe strada Lea Bridge, Leyton. Tânără a fost transportată la un spital din estul Londrei, având leziuni la cap și în zona picioarelor. Din păcate, nu a putut fi salvată.

Fratele Georgianei, Ștefan muncitor în construcții, a declarat pentru presa britanică: „Era o fată foarte simpatică și foarte frumoasă, de asemenea. Era foarte deșteaptă. Știa mai multe limbi străine, franceza, italiana… și vorbea engleza fără accent. Începuse să învețe chiar și limba japoneză. Mă simt gol acum. Nu pot să simt nimic”!

Georgiana a absolvit anul trecut Liceul de Arte din Iași, moment în care fratele său i-a sugerat să vină la Londra pentru câteva luni.

La Londra, ea locuia împreună cu tatăl său, Cătălin, cu Ștefan și soția acestuia, de 28 de ani, și cu cei doi copii ai acestora, în vârstă de 2 ani și, respectiv, 5 luni.

Întreaga familie s-a mutat recent din Walthamstow în Leyton.

Mama Georgianei a murit în urmă cu 10 ani, de cancer.

Presa britanică a consacrat spații largi acestei întâmplări, numind-o pe Georgiana „fata perfectă”!georgiana-gradinariu-2

Sursa: EveningStandard

Un comentariu la "Tânără din Iași moartă într-un accident crunt la Londra. Presa britanică a numit-o „fata perfectă”!"

  1. Adrian   06/09/2017 at 12:02 pm

    Dumnezeu said I odihneasca

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.