Tehnocratul Mihai Chirica se vrea şef peste PSD Iaşi. De ce să nu fie Andrei Postolache?

Tehnocratul Mihai Chirica se vrea şef peste PSD Iaşi. De ce să nu fie Andrei Postolache?

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a reuşit performanţa de a ajunge vedetă naţională încă din prima zi de august. Nu vă speriaţi, nu a apărut în vreo anchetă Antena 3 alături de lumea interlopă a Iaşiului şi nici în vreun scandal domestic, ci în EVZ… cu un interviu acordat presei ieşene!

Tehnocratul Mihai Chirica, personajul care în alegeri spunea că este un candidat susţinut de PSD, în condiţiile în care era ditamai vicepreşedintele partidului la nivel naţional, şi-a dat seama că de fapt este om politic şi vrea să preia conducerea partidului la nivel judeţean! Noi suntem şi nu suntem de acord cu el, pentru că ni se pare că Andrei Postolache este mai tehnocrat decât el. Şi dacă tot e să conducă tehnocraţii, l-am vota şef la PSD Iaşi pe Postlache!

Citeşte şi „Câte locuinţe sociale se pot construi cu 15 milioane de euro, domnule viceprimar Radu Botez?”

* În interviul preluat de EVZ, Chirica atacă dur actuala conducere judeţeană a PSD şi-i solicită şefului Liviu Dragnea să „schimbe din temelii” organizaţia. De fapt, mai mult decât atât, îl şantajează puţin pe Dragnea (cel care l-a pus vicepreşedinte), spunând: „Dacă mi se aduce ca argument faptul că această reformă se va face după alegerile generale, cu părere de rău anunţ public că nu voi accepta acest lucru sub nicio formă”!

Comentariu: Cumva, cumva, Mihai Chirica vrea să spună că dacă nu i se face pe plac, îşi va da demisia din PSD? Faptul că-l ameninţă pe Liviu Dragnea nu poate decât să ne bucure… El l-a făcut vicepreşedinte, el să se spele pe cap cu mofturile primarului Chirica.

*Să nu mai creadă nimeni că oile negre mai stau amestecate printre oile albe… nu! Oile negre trebuie marginalizate…”, mai spune Chirica.

Comentariu: Am vrea, totuşi, să ne spună Mihai Chirica, sincer, ce părere are despre deputatul Sorin Avram Iacoban, cel care i-a fost alături în ultima perioadă şi cel care este faimos pentru zvastica postată pe Facebook înainte de alegerile pentru preşedinţie (vezi foto). În ce categorie intră Iacoban? Va fi el din nou pe listele PSD pentru parlamentare?

*Eu nu m-am luptat cu un alt partid politic, eu totdeauna m-am luptat în interiorul propriului meu partid, acolo unde un grup foarte mărunt a încercat să destructureze o întreagă organizaţie pentru interese personale…”, zice, plin de patos, Chirica.

Comentariu: Această frază demonstrează, dacă mai era cazul, că Mihai Chirica habar nu are de politică. Într-un partid, dacă vrei să iei puterea, te baţi pentru ea. Nu ieşi în presă şi te plângi că nimeni nu te face şef… Lupţi şi dacă eşti bun câştigi. Dacă nu, vorba cuiva, ajungi în lada de gunoi a istoriei!

*PSD va face o impresie bună în Parlament dacă va accepta reforma, pentru că are resurse!”

Comentariu: Suntem în totalitate de acord cu Mihai Chirica. Dar, revenim la întrebarea de mai sus: cu Iacoban, aşadar, ce facem?

*Mihai Chirica nu urmăreşte deţinerea funcţiilor politice pentru a devenit tiranul PSD la Iaşi (…) vreau să aduc starea de normalitate de care organizaţia avea nevoie”, citează EVZ din Chirica.

Comentariu: dacă nimeni nu vorbeşte despre el, este normal să vorbească singur… Este, totuşi, de tot râsul să vezi cum Mihai Chirica vorbeşte despre… Mihai Chirica într-un interviu cu Mihai Chirica!!!

Pentru mai multe informaţii vă lăsăm pe dumneavoastră să citiţi interviul. Noi nu mai spunem decât că, dacă ar fi să alegem între doi tehnocraţi care să fie şefi la PSD Iaşi, l-am alege peAndrei Postolache. Pare, aşa, mai ancorat în realitatea imediată…

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.