Tineri prinși în timp ce consumau etnobotanice

Tineri prinși în timp ce consumau etnobotanice

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliție Locală 4, care patrulau în zona străzii Ion Creangă, au sesizat că în fața unui bloc trei tineri au devenit agitați la vederea oamenilor legii.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanelor, ocazie cu care a reieșit faptul că tinerii, cu vârstele cuprinse între 25 și 33 de ani, cu domiciliile pe raza municipiului Iași, aveau asupra lor un produs vegetal de culoare verde-oliv.

Deoarece produsul vegetal era suspect a fi drog, acesta a fost ridicat și predat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru continuarea verificărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Altfel, o patrulă din cadrul Serviciului 3 Poliție Locală, care se ocupa de menținerea ordinii și linistii publice în zona bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, a sesizat un tânăr care își confecționa o țigară și avea un comportament suspect. Polițiștii locali l-au legitimat, ocazie cu care a reieșit că tânărul, în vârstă de 26 ani, avea asupra sa un pliculeț ce conținea un produs vegetal de culoare verde-oliv.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.