Vasluiul se implică în războiul dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose

Vasluiul se implică în războiul dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose

Organizația județeană a PSD Vaslui solicită întrunirea de urgență a Comitetului Executiv al partidului, în care să fie tranșată situația privind neînțelegerile dintre președintele Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose.

„În cadrul întâlnirii pe care am avut-o cu membrii de partid din județ, la care a participat și Liviu Dragnea, s-a solicitat convocarea imediată a CEX, pentru a se lămuri situația din partid. Guvernul nu mai are un dialog constructiv cu partidul, se profilează o ruptură și nu ne dorim ca ea să se adâncească. Lucrurile trebuie puse urgent la punct. Nu mai putem aștepta CEX-ul de la sfârșitul lunii, s-ar putea să fie prea târziu”, a declarat, pentru AGERPRES, Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui.

Buzatu a subliniat că nu își dorește ca premierul Mihai Tudose să plece din funcție, dar a afirmat că, în cazul în care nu va avea loc un dialog constructiv între premier și liderul social-democrat, cel care ar trebui să facă un pas în spate ar trebui să fie primul ministru.

El a mai spus că în partid nu mai trebuie menținută „situația conflictuală” care datează de ceva timp și i-a solicitat primului ministru să aibă „eleganța” de a respecta promisiunea făcută în momentul în care a fost mandatat în funcție, potrivit căreia își va da demisia dacă va avea anumite neînțelegeri cu liderul partidului.

„Normal ar fi să se revină la un dialog, dar dacă acest lucru nu se va întâmpla, sper ca premierul să aibă eleganța să respecte promisiunea făcută atunci când a fost mandatat și anume aceea de a demisiona din funcție, dacă la un moment dat nu se va mai înțelege cu Liviu Dragnea”, a spus Buzatu.

Liviu Dragnea a participat, vineri, 12 ianuarie, la Vaslui, la o întâlnire cu membrii de partid din județ.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.