Victor Ciutacu şi Mircea Badea, reacţii furibunde după decesul judecătorului Mustaţă în închisoare

Victor Ciutacu şi Mircea Badea, reacţii furibunde după decesul judecătorului Mustaţă în închisoare

Judecătorul Stan Mustaţă fusese condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare, deși a susţinut mereu că este nevinovat. Suferea de un cancer devastatator, dar judecătorii au hotărât să-l arunce după gratii. A murit miercuri seara!

Stan Mustaţă este cunoscut pentru faptul că a spus că nu sunt probe pentru condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul Telepatia.

„Eu nu cred deloc în justiția divină. Nu m-aș baza pe ideea că ”pedepsește Dumnezeu”. Nu prea cred în iertare. Sunt un tip iertător și empatic, dar când în viață ți se întâmplă exagerat de multe nedreptăți sau vezi că li se întâmplă altora… de la un anumit moment încolo te gândești că nu mai are sens iertarea. Să fii iertător peste un anumit prag înseamnă că ești dobitoc”, a zis Mircea Badea. „Nici nu vreau să mă gândesc cum este să fii familia judecătorului și să se întâmple așa ceva. Eu i-aș ierta vreodată pe ăia? Niciodată. Și dacă aș crăpa, m-aș întoarce să-i bântui, dacă aș putea. (…) Sunt foarte sincer în ceea ce zic și vine pe fondul acestei știri care este odioasă. Ce i s-a întâmplat acelui om este nedrept. Ați auzit-o și pe soția lui mai devreme… (…) Cum era să fii în locul soției lui Mustață? Ia gândește-te cum ar fi fost! Mi-a dat acum mama mesaj și mi-a zis: cuvântul dreptate nu are plural, dar nedreptate are”, a mai spus realizatorul TV.

„Ala care a semnat mutarea la 2 noaptea a lui Stan Mustata, aflat in faza terminala, de la o puscarie la alta trebuie luat cu mascatii la 7 dimineata; azi, nu candva. Si, dupa amiaza, toti complicii de pe traseu in completare”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Pe 11 mai 2016, judecătorul Stan Mustață a fost condamnat definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 8 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Soția sa a povestit la „Sinteza zilei” ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață ale judecătorului. „Pentru omul acesta trebuie să se facă dreptate. A intrat la închisoare nevinovat. A fost o luptă între doi coloși, iar el a fost o victimă colaterală. Nici măcar nu l-au lăsat, nu i-au dat șansa să vină vremea să facă dreptate. Ultimul act nenorocit și necugetat pe care l-au făcut a fost atunci când l-au luat de la Rahova: au venit peste el, la ora 02:00, mascații și i-au spus Mustață, scoală-te că te ducem la Penitenciarul Giurgiu, penitenciar de maximă siguranță, unde se duc numai cazurile disciplinare. Și el a spus: N-am făcut nimic! De ce mă luați?. Și l-au luat și pe tot drumul a vomat. Și când a ajuns acolo nu a putut să mai meargă. Când am vorbit cu el mi-a spus: Elena, vor să mă omoare!”, a povestit soția judecătorului la Antena 3.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.