Deputatul Ciuhodaru vă sfătuieşte: dacă săriţi în aer, sunaţi la 112!

Deputatul Ciuhodaru vă sfătuieşte: dacă săriţi în aer, sunaţi la 112!

Pe vremuri nu exista un accident pe care medicul-deputat Tudor Ciuhodaru să nu-l transforme într-un BREAKING NEWS şi să-l trimită presei, însoţit de câteva poze sugestive. Astăzi a reuşit să ridice această practică la cote mult îndepărtate de bunul simţ, profitând de orice tragedie pentru a-şi face reclamă.

Explozia de la blocul din Copou, din seara de 1 august 2016, soldată cu moartea a două persoane, i-a dat posibilitatea doctorului Ciuhodaru să revină la practicile condamnabile din anii trecuţi şi să trimită pseudo-comunicate în care, chipurile, oferă sfaturi importante pentru… sănătatea oamenilor. Un astfel de pseudo-comunicat a trimis şi azi, 2 august.

Intitulată „Ghid de supravieţuire în caz de explozie în apartamente”, creaţia traseistului politic Tudor Ciuhodaru începe cam aşa: „Exploziile şi gazul ce vă pot ucide sunt un nou motiv pentru predarea în toate şcolile a educaţiei pentru sănătate, aşa cum prevede legea Ciuhodaru…”

Logoreea medicului continuă cu… nişte sfaturi: „Ghid de supravieţuire în caz de explozie, incendiu sau intoxicaţie cu gaze în apartamente:

Sunaţi imediat la 112.

– Solicitaţi ajutor de urgenţă şi nu încercaţi să salvaţi un astfel de pacient fără a-i anunţa mai întâi pe alţii. Nu intraţi în panică şi nu blocaţi căile de acces pentru Salvare şi Pompieri.

– Închideţi gazul şi curentul.

Nu aprindeţi vreun chibrit şi nu folosiţi bricheta pentru a vă orienta.

– Chiar dacă persoana salvată pare a se simţi perfect, solicitaţi ajutor medical”.

Mai erau şi altele, dar, ca să scurtăm, sfaturile medicului Tudor Ciuhodaru zic aşa: în cazul în care vă explodează apartamentul, sunaţi la 112, închideţi gazul şi curentul şi nu aprindeţi vreun chibrit. Asta dacă mai sunteţi în viaţă după ce aţi sărit în aer cu tot cu apartament!

Mai avem, totuşi, o întrebare: despre ce spune Einstein că este… infinită?

P.S. Tudor Ciuhodaru a fost ales consilier local pe listele PSD la alegerile de pe 5 iunie. A renunţat la această demnitate, în speranţa că va fi pus pe listele pentru parlamentare. Dar dacă nu se va întâmpla aşa?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.