Guru Nichita a dat cu discipolul Chirica de toți pereții

Guru Nichita a dat cu discipolul Chirica de toți pereții

Prezent în cadrul emisiuni lui Călin Ciobotari de la Tele M, fostul primar al Iașiului și actualul candidat pentru un loc în Camera Deputaților Gheorghe Nichita a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. În centrul acestora s-a aflat nimeni altul decât… Mihai Chirică (chiar nu cred că mai este nevoie să vă explic de ce îi pocesc numele).

Pe parcursul emisiunii au fost abordate o parte dintre cele mai sensibile și fierbinți subiecte ale ultimilor ani: de la tăierea teilor de pe bulevardul Ștefan cel Mare până la actuala listă a social-democraților pentru alegerile parlamentare. Nichita a profitat din plin de prezența pe post pentru „a-l pălmui” pe Chirica ori de câte ori a avut ocazia.

Citește și „Mihai Chirica s-a debarasat de toţi cei care l-au ajutat”

Acuzat ani la rândul că a tăiat simbolul orașului de pe pietonalul Ștefan cel Mare, Gheorghe Nichita a explicat că, în realitate, drujbarul șef al masacrului teilor este cel care se lăfăie astăzi în poziția de conducere de la Palatul Roznovanu. Întrebat cine este responsabil pentru tăierea teilor, Nichita a aruncat bomba: „Mihai Chirica a tăiat teii!”. Fostul primar a redat firul întâmplării de la începutul începutului și a explicat că, deși s-a consultat atât cu Mihai Chirica, cât și cu Marius Dangă (viceprimari la acea vreme) a hotârât să-l lase pe Chirica să ia deciziile. „I-am dat mână liberă și i-am spus: ˂˂ Mihai, ai doi ani înainte să crești! ˃˃. Teii fuseseră toaletați pe motiv că sunt bolnavi și ajunseseră să arate în ultimul hal. Totul era hidos. M-am consulat cu echipa, cu Mihai și cu celălalt viceprimar de la PNL și am discutat ce opțiuni avem: una dintre ele era să înlocuim teii cu alți tei pitici sau cu ceva asemănător. Ulterior, am fost în delegație o lună de zile și când m-am întors salcâmii erau deja achiziționați. Eu, fiind om de echipă și crescându-l pe Mihai, nu puteam să-i știrbesc autoritatea și să mă bag peste decizia lui. Am zis că ˂˂ Atât s-a priceput să facă ˃˃. Însă, în niciun caz nu am anticipat masacrul care a fost”, a explicat Nichita.

Întors pe toate părțile, Mihaiță a mai primit o palmă de la tătucul Nichita atunci când acesta a povestit cum știe că Mihai se lăuda pe unde putea cum o să ajungă primar pentru că „Nichita o să fie ridicat”. „În luna septembrie, după ziua mea de naștere, una dintre prietenele mele mi-a spus ˂˂ Ai grijă la Chirica!˃˃ Și când am întrebat de ce să am grijă, mi-a povesit că s-a întâlnit cu mai mulți la o masă la care se afla și Mihai, iar după câteva pahare acesta a spus  ˂˂Nu mai durează decât o lună de zile și Nichita va fi ridicat, iar eu voi fi primarul Iașului˃˃  Asta în august 2014. Când am fost ridicat și am văzut la București dosarul m-am uitat acolo și avocata mea mi-a spus că în august 2014 începuseră interceptările împotriva mea cu cazul Universității de Medicină, cu Astărăstoae, cu toți restul. În august 2014, exact după ce Mihai a făcut acea afirmație de față cu prietena mea și cu încă o persoană, care mi-a confirmat ulterior că Mihai a spus ce a spus. Al doilea lucru, în vara anului trecut, unul dintre colegii mei mi-a spus că Mihai le spune tuturor să nu mai viseze că eu nu mă voi întoarce la primărie, pentru că el știe de la procurori că nu îmi vor da voie să mai revin”, a mai povestit fostul primar.

Ca oprobriul să fie complet, Nichita a desființat lista PSD-ului pentru parlamentare, susținând că Gavrilă nu are ce căuta pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților, Silviu Macovei este ca aghiasma, Bănicioiu nu este vreo somitate, iar Vasile Câtea și restul nu prea sunt în stare să ajute orașul din postura de parlamentari. Despre Tudor Ciuhodaru a spus doar că este „Pupu de la UPU” și că nu avea ce căuta pe lista PSD!

Emisiunea integrală poate fi văzută la Tele M!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.