Iașiul are 4 autobuze noi. Mulțumim conducătorului iubit!

Iașiul are 4 autobuze noi. Mulțumim conducătorului iubit!

Săptămâna a început cu un mare eveniment mare pentru Mihai Chirica (crede el). Este vorba despre cele patru autobuze noi care au ajuns în Iași. Ca la orice eveniment de o asemenea anvergură, organizat de Mihai Chirica, kitschul a fost la el acasă: autobuzele au fost amplasate „strategic” în fața Palatului Culturii în speranța că ieșenii le vor vizita mai ceva ca pe sfintele moaște de la Mitropolia din apropiere.

Mândru din cale afară de marea lui realizare, primarul s-a lăsat pupat de… blițurile camerelor de fotografiat din toate unghiurile. Bineînțeles, nu a lipsit nici „marea laudă” de pe Facebook, că, vorba aceea, ce rost mai are să fii primarul unui oraș dacă nu vad și rudele tale de la țară ce om mare (scuzați gluma!) ai ajuns tu!

Citește și „Micul fâs s-a fâsâit de tot la Vaslui!”

Toate bune și frumoase, doar că am considerat necesară evidențierea câtorva aspecte:

1. În momentul în care ai ajuns să te lauzi singur este clar că ai o problemă… de apartenență la grup (sau la tabără). Nu s-a găsit oare nici un cuvântător care să preia sarcinile de aplaudac?

2. De când condițiile decente de transport în comun trebuie ridicate la rang de „realizare”?! Un transport public decent nu e nici pe departe o realizare, ci o normalitate!

3. În locul lui Mihai Chirica nu ne-am grăbi să serbăm cu așa mare fast cele 4 autobuze noi, mai ales în condițiile în care este doar primul lot de autobuze.

4. După ce o să ne arate și celelalte 8 autobuze care vor ajunge la Iași, îl rugăm să se prezinte în fața Palatului Culturii și cu cele 30 de autobuze second hand pe care vrea să le cumpere!

5. De asemenea, tot în fața Palatului, dacă nu chiar înăuntru, am vrea să ne vorbească despre diferențele dintre un credit de 15 milioane de euro și fondurile europene.

6. Pentru cultura dumneavoastră generală, domnule primar, să știți că interiorul autobuzelor nu miroase (o să vă explice și cei de la RATP); miros cei care-l populează. Așa că sfatul nostru este ca atunci când vă urcați într-un autobuz să vă uitați în stânga, în dreapta… și poate chiar și la dumneavoastră!

P.S. Ne cerem scuze că nu am putut scrie în titlu că mulțumim și partidului. Dar, dumneavoastră fiind un tehnocrat (chiar așa cu pornirile comuniste pe care le aveți), nu ne-am permis să vă băgăm în marea cloacă a PSD!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.