Începe ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate”

Începe ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate”

Luni, 20 noiembrie, debutează Campania națională socială ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, derulată până pe 24 noiembrie, în peste 100 de unităţi de învăţământ din judeţul Iași.

Campania, aflată la a opta ediție, implică voluntari, elevi şi profesori, de la şcolile care promovează acţiunile umanitare din cadrul SNAC.

Scopul acesteia este de a sensibiliza elevii şi profesorii din unităţile de învăţământ ieșean cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente. Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară  în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea.

Campania ,,Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” constă în strângerea de legume şi fructe de către elevii voluntari implicaţi în programul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituţii sociale.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.