Mare om, mare caracter! Mihai Chirica şi „decizia înţeleaptă”

Mare om, mare caracter! Mihai Chirica şi „decizia înţeleaptă”

Dacă va fi sau nu dat afară din PSD, mă interesează puţin spre deloc. Dacă toate acţiunile lui de puber care se revoltă împotriva celor care l-au „făcut” vor avea efect asupra dezvoltării Iaşiului, mă interesează mult şi chiar foarte mult. Însă, pe el, pe primarul Iaşiului, marele om politic şi marele caracter Mihai Chirica, repercusiunile asupra oraşului nu-l interesează. Pentru el există doar interesul personal şi, eventual, al lui Constantin Simirad, alt „mare” fost primar al Iaşiului!

24 ianuarie 2017 – după toată nebunia cu declaraţiile împotriva preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi după cearta cu secretarul general-adjunct al PSD Codrin Ştefănescu, Mihai Chirica revine în prim-plan şi o dă din nou cu bâta în baltă. Şi asta exact după palma pe care Iaşiul a luat-o astăzi din cauza lui, prin absenţa premierului, preşedintelui PSD, preşedintelui PNL, preşedintelui PMP, preşedintelui USR, preşedintelui Senatului etc de la Mica Unire…

Citeşte şi „Mihai Chirica îşi ascunde incompetenţa în spatele unei dizidenţe făţarnice”

Întrebat de ziarişti cum îşi explică faptul că nu a venit nimeni din conducerea centrală a PSD la Iaşi, Mihai Chirica se trezeşte şi spune: „Cred că a fost o decizie înţeleaptă”! Dincolo de faptul că sigur Liviu Dragnea s-a speriat de micuţul fotbalist cu înfăţişare de revoluţionar de cafenea şi a nu mai venit la Iaşi, nu pot să nu remarc, totuşi, lipsa crasă de cultură politică a celui care este vicepreşedinte PSD la nivel naţional. Motiv pentru care o să-i transmit că ministrul Culturii, pe numele lui Ionuţ Vulpescu, este şi el vicepreşedinte PSD la nivel naţional şi, deci, face parte din conducerea centrală a partidului. Mai mult, acest ministru şi coleg de vicepreşedinţie naţională cu Mihai Chirica a fost astăzi, 24 ianuarie, la Iaşi. Sau cel puţin aşa se vede din poze!

Spuneţi dumneavoastră, acum, ce aşteptări poţi avea de la acest individ, care nu ştie nici măcar pe ce lume trăieşte. Ca să nu mai spun că dacă îl iei repede s-ar putea să spună că-l cheamă Mihai Chirică, şi nu Chirica. În ceea ce priveşte caracterul lui, există un proverb care zice că… „un anume personaj când s-a văzut împărat, întâi pe tată-său l-a spânzurat”. Aşa că, domnule Dragnea, dumnevoastră l-aţi făcut mare, dumneavoastră să vă plătiţi greşeala. În ceea ce priveşte Iaşiul, există şi o veste bună: se poate organiza referendum pentru demiterea primarului Mihai Chirica!

Un comentariu la "Mare om, mare caracter! Mihai Chirica şi „decizia înţeleaptă”"

  1. Anonim   24/01/2017 at 8:33 pm

    Băieți, vreți să fiți credibili? Deconspirați-vă și nu o mai ardeți în anonimat.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.