Mihai Chirica îi jigneşte maxim pe ministrul Bănicioiu, pe Camelia Gavrilă, dar şi pe intelectualii din Iaşi

Mihai Chirica îi jigneşte maxim pe ministrul Bănicioiu, pe Camelia Gavrilă, dar şi pe intelectualii din Iaşi

Faptul că nu are niciun respect faţă de oamenii care au ani de şcoală cam câţi ani de viaţă are el, este deja cunoscut. Că în mintea lui crede că încă mai face jocuri politice, este iar de notorietate. Însă, să vină şi să spună că le „deschide mintea” fostului ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu, profesorului Camelia Gavrilă, profesorului Doru Pănescu sau chiar intelectualilor din Iaşi, în totalitatea lor, frizează deja inconştienţa!

Iată ce spune Mihai Chirica, în Ziarul de Iaşi: „Vor proceda complet greşit dacă vor vota pentru moţiunea de cenzură. Efectiv, vor compromite pe cei care i-au propus, şi mă includ şi eu aici chiar dacă decizia finală nu mi-a aparţinut, şi se vor compromite. (…) Eu nu vreau să-i influenţez, ci vreau doar să le deschid mintea!

Mai mult, Chirica plusează şi spune, pentru ziarul Evenimentul că: „s-a dus de mână la partid cu Adrian Pănescu, cu Vasile Toma, Camelia Gavrilă, Vasile Cîtea, Silviu Macovei şi Nicolae Bănicioiu pentru a fi trecuţi pe listele electorale din toamna anului trecut”!

Dincolo de încercarea disperată de a-i influenţa pe oamenii mai sus menţionaţi, Mihai Chirica are toate şansele să obţină efectul invers, luând peste picior nişte oameni care, spre deosebire de el, au făcut totuşi ceva în viaţa aceasta. Nu vorbim aici de Silviu Macovei, care, poate, de data aceasta îşi va da seama că varianta Chirica -Ivan este pierzătoare, ci de Nici Bănicioiu, de Camelia Gavrilă sau de Doru Pănescu.

Citeşte şi Ia mai zi-ne, domnu’ Chirica, cum e cu execuţiile?”

Să vii şi să spui că-i deschizi mintea fostului ministru Bănicioiu, omul care a gestionat situaţia sănătăţii din această ţară ani întregi, sau doamnei Camelia Gavrilă, profesor prin excelenţă şi conducător al învăţământului preuniversitar din Iaşi ani buni, sau profesorului Doru Pănescu, care a format generaţii întregi de studenţi, este de-a dreptul de „noaptea minţii”, ca să-l citez pe Bogdan Chirieac.

Sunt curios, oare cum se simt aceşti oameni, după zeci de ani de şcoală, când află că Mihai Chirica este cel care trebuie să le deschidă mintea? Probabil destul de bine, din moment ce nu au avut nicio reacţie până acum…

În cadrul conferinţei pe care a avut-o astăzi, 18 iunie, împreună cu Cătălin Ivan, Mihai Chirica le-a mai dat o lovitură de graţie intelectualilor din Iaşi, vorbind despre „un grup mic de la Iaşi: eu, Cătălin Ivan şi intelectualitatea ieşeană”!

Ca să înţelegem, intelectualitatea ieşeană formează un grup mic? Cu mii de medici, profesori, oameni de cultură, ingineri, specialişti în IT, intelectualitatea ieşeană formează un grup mic? Sau intelectualitatea ieşeană este formată, în opinia lui Chirica, doar din acei oameni care i se supun lui?

Oricum, bravo intelectualilor din Iaşi pentru susţinerea pe care i-o arată lui Mihai Chirica şi lui Cătălin Ivan!

P.S.: De când conferinţele de presă pe teme politice se ţin la Primăria Iaşi?

2 comentarii la "Mihai Chirica îi jigneşte maxim pe ministrul Bănicioiu, pe Camelia Gavrilă, dar şi pe intelectualii din Iaşi"

  1. fake   18/06/2017 at 2:13 pm

    Mai tine cu prosteala ,dl.jurnalist ? Cand s-a referit la intelectualitatea era vorba despre intelectualii parlamentari ai PSD,da-i greu de inteles …

    Răspunde
  2. batman   18/06/2017 at 9:52 am

    Pai ma scuzati domnule jurnalist dar unde a precizat dl. Chirica de studiile dumnealor? Vedeti ca mancati …. cat cuprinde ?

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.