Popa, dezastru la comunicarea online

Popa, dezastru la comunicarea online

Eforturile lui Maricel Popa, încă președinte al Consiliului Județean Iași, de a-și crea o imagine în rândul politicienilor ieșeni, par a fi sortite eșecului.

Exercițiile de imagine cu care „ne răsfață” zi de zi edilul nu fac decât să îl prezinte ca un personaj infantil, care nu pare să înțeleagă nimic din ceea ce înseamnă imaginea publică, responsabilitatea administrativă și funcția politică. „Specialiștii” în comunicare pe care îi are Popa creionează zilnic doar un personaj complet dezorientat, care pare că nu știe nici de unde vine, și nici unde se duce.

Un exemplu în acest sens este ultima postare de pe pagina personală de Facebook a lui Maricel Popa. Din lipsă de inspirație, Popa a reluat o acțiune care îi aducea multe aplauze lui Nichita în anii lui de glorie: vizita la șantiere! Zis și făcut! Președintele CJ s-a deplasat și a verificat lucrările făcute la unul dintre drumurile din județ. Și nu s-a limitat la o simplă vizită! Pentru că nu poți face o vizită de lucru dacă nu faci o poză pentru Facebook! Și nu poți face o poză pentru Facebook dacă nu ai cu tine și o cumpănă! Ce nu știu mult prea tinerii sfătuitori ai lui Popa este că tot o cumpănă i-a adus un prejudiciu uriaș de imagine și lui Dan Cârlan, fostul prefect al Iașului. De asemenea, ce nu mai știu comunicatorii lui Popa este faptul că Nichita, în vizitele sale pe la șantiere, nu și-ar fi etalat niciodată ceasul de mii de euro și nici nu ar fi avut proasta inspirație să folosească drept punct de sprijin pentru cumpănă cardul Gold primit de la una dintre băncile în care angajatele poartă eșarfe fine cu nume italiene inscripționate pe ele.

Ce-i drept nu știm cine a avut momentul de proastă inspirație: fotograful că a făcut poza, Popa că a creat condițiile să i se facă poza sau cel care a avut grijă ca imaginea cu pricina să ajungă online?!

Indiferent de răspuns, îl sfătuim pe Popa să se grăbească cu decizia importantă pe care dorește să o ia… nu de alta, dar se termină perioada de depunere a dosarelor și chiar nu ne-am dori să fie admis, dar fără loc!

 

popa

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.