Primăria Iaşi aruncă zeci de mii de euro pe nimicuri!

Primăria Iaşi aruncă zeci de mii de euro pe nimicuri!

Supărat probabil pe faptul că James Arthur şi Delia l-au refuzat pentru noaptea de Anul Nou, marele primar al micilor proiecte Mihai Chirica s-a gândit să „spargă” 1500.000 de euro din banii ieşenilor pe un concert care se anunţă de pe acum de toată jena!

Prezentat de Dana Săvuică şi Andrei Nourescu, concertul din faţa Palatului, din noaptea de Anul Nou, îi va aduce pe scenă pe Ruby, pe Keo, ieşenii de la Karma, precum şi doi finalişti ai concursului X Factor, Cecilia Cezario (Italia) şi Alexandra Tănăsoiu. Cireaşa de pe tort (bomboana de pe colivă) o va constitui trupa de moşnegi Alphaville, înfiinţată, reţineţi!, în 1982! Altfel spus, în anul în care peste jumătate dintre cei care vor veni la concert nici măcar nu se născuseră! Nu va lipsi, normal, din peisaj celebrul foc de artificii!

Cu un cost total cifrat în zona sumei de 150.000 de euro, Concertul de Revelion se anunţă un show spectaculos, cu surprize care vor încânta publicul”, se scrie pe pagina de Facebook a Primăriei Iaşi.

Aşadar, 150.000 de euro din banii ieşenilor sunt aruncaţi pe nişte necunoscuţi, care numai spectacol nu vor face în noaptea de Revelion. Cum tarifele celor menţionaţi mai sus nu sunt chiar de top (pentru că nici ei nu sunt cântăreţi de prim-plan), stau şi mă întreb la cât naiba ajung acum comisioanele de se cheltuie 150.000 de euro pe un mare „fâs”! Parcă pe vremea când de astfel de manifestări se ocupa Cosmin Coman, bugetele erau ceva mai mici! Nu-i aşa, domnule primar Mihai Chirica? Şi parcă şi trupele erau oleacă mai bune… Însă, cei care urlau că se cheltuie bani aiurea erau mult mai mulţi. Acum, n-am văzut vreo reacţie la politicieni, la societatea civilă sau la ziarişti… Oare chiar tuturor le place Cecilia Cezarino şi Alexandra Tănăsoiu? Sau motivele pentru care Irina (cum îi spune Chirica) Dinga tace sunt altele?

Citeşte şi Zilele lui Maricel Popa la şefia Consiliului Judeţean Iaşi sunt numărate”

P.S. 1 Am înţeles că primarului Mihai Chirica îi place „Forever Young”, dar avem o veste tristă pentru el: începutul de chelie, nasul roşu şi cearcănele din ce în ce mai proeminente arată că nimeni nu este veşnic tânăr!

P.S. 2 Transparenţă în administraţie nu înseamnă, domnule primar Mihai Chirica, să spui că ai cheltuit 150.000 de euro, ci să explici cum şi de ce ai cheltuit această sumă. Dar, vorba bătrânilor (nu de la Alphaville), „omul cât trăieşte, învaţă”!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.