Primarul Iaşiului: „Există un PSD al intelectualilor şi un PSD al analfabeţilor”!

Primarul Iaşiului: „Există un PSD al intelectualilor şi un PSD al analfabeţilor”!

Ajuns viceprimar al Iaşiului din partea PSD, apoi primar interimar şi acum primar ales graţie aceluiaşi partid, Mihai Chirica face exact ceea ce ştie el mai bine şi-l atacă, mai direct, mai indirect, pe şeful Liviu Dragnea.

Dar, să o luăm cu începutul. Dat fiind faptul că PSD, în urma alegerilor locale din 5 iunie, risca să piardă majoritatea în Parlament, Liviu Dragnea a făcut ceea ce ar fi făcut orice lider de partid cu scaun la cap. A trecut la racolări, pentru a menţine majoritatea PSD în Camera Deputaţilor şi Senat. Printre cei pe care i-a luat se numără şi deputatul de Iaşi Viorel Blăjuţ, cel care a candidat la şefia Primăriei Iaşi împotriva pesedistului Mihai Chirica!

Această mişcare a şefului de partid de la Bucureşti i-a supărat atât de tare pe cei din tabăra primarului Mihai Chirica încât nu s-au putut abţine şi au trecut la atac. Ziarul de casă al lui Mihai Chirica a scris, la bârfe, cum că Blăjuţ i-ar fi dat 30.000 de euro lui Dragnea pentru a-l primi în partid. Deputatul Sorin Iacoban a avut o interpelare în Parlament în care a cerut să se verifice afacerile medicale ale aceluiaşi Blăjuţ…

Până aici lucruri normale din partea lor. Numai că de abia acum vine surpriza-surprizelor. Mihai Chirica, făcut de Liviu Dragnea vicepreşedinte PSD la nivel naţional, îi dă una în moalele capului şefului de la Bucureşti, declarând în acelaşi ziar de casă: „Dacă Viorel Blăjuţ a intrat în PSD, înseamnă că există un PSD al intelectualilor şi un PSD al analfabeţilor. În acest PSD al analfabeţilor îşi găseşte locul şi Viorel Blăjuţ”!

Un singur comentariu avem de făcut. De fapt, vrem ca Mihai Chirica să ne spună, acum, Liviu Dragnea face parte din PSD-ul intelectualilor sau din cel al analfabeţilor? Dar Codrin Ştefănescu sau Ionel Arsene? Şi o întrebare pentru Liviu Dragnea: îl mai ţineţi mult în partid pe Mihai Chirica? Sau aşteptaţi întâi să vă acuze şi de… „altceva”, date fiind presupusele vizite pe care acesta vi le-a făcut la domiciliu?  

bzi-blajut

 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.