Primarul Nichita ajunge acasă, croitoreasa se agită!

Primarul Nichita ajunge acasă, croitoreasa se agită!

După ce zilele trecute se lăuda oricui avea răbdarea necesară să o asculte că a încheiat un „pact” cu Sorin Avram Iacoban, astăzi croitoreasa PSD se agita nevoie mare să caute alianțe cu oamenii din tabăra lui Victorel Lupu! Adică acea tabără care i-a rămas loială primarului Gheorghe Nichita şi din care croitoreasa s-a autoexclus, „semnând” pactul mai sus menţionat.

Cu nasul în palton, coada între picioare şi mierea prelingându-i-se pe bărbie, deputata Cristina Nichita şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o şi acum încearcă să dreagă busuiocul, înainte ca „stăpânul” să pună piciorul în Iaşi. Prima noastră reacţie a fost de milă faţă de biata femeie (de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere), însă, apoi, ne-am dat seama că deputata nu este la prima „abatere” de acest gen. De vreo câteva luni, tot pendulează între Victorel Lupu şi Mihai Chirica (cei doi oponenţi din PSD Iaşi), încercând să-şi asigure o prezenţă liniştită pe lista de candidaţi pentru Parlamentul României. Ce nu a înţeles ea până acum este că niciunul dintre cei doi nu o vrea şi că de abia aşteaptă să scape de prezenţa ei „high class” de prin sediile din bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Şi ca să înţelegeţi câtă strategie politică zace în această deputată vă mai spunem că este soţia fostului arhitect-şef al Iaşiului, Tudor Vericeanu, cel pe care Chirica şi Iacoban se tot chinuie să-l zboare (de tot) din instituţie! Presupun că înţelegeţi acum ce ţeapă i-a tras Sorin Iacoban deputatei Cristinei Nichita cu acel „pact”! Pe cealaltă parte, cum clanţa pe care vroia să o deschidă la Victorel Lupu era unsă cu altceva în loc de miere, Cristinei Nichita nu i-a mai rămas decât să se întoarcă la meseria care a consacrat-o, cea de croitoreasă! Ce să-i faci mamaie, una e să te crezi deştept, şi alta e să fii deştept! Adâncă asta, nu?

Conform DEX, „CROITOREASĂ = Femeie care se îndeletniceşte cu croitul şi cusutul hainelor, al rochiilor etc”.

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.