Singura femeie care a pus-o la punct pe Sorina Pintea, și-a dat demisia!

Singura femeie care a pus-o la punct pe Sorina Pintea, și-a dat demisia!

Rodica Nassar a anunțat, pe Facebook, că va demisiona, începând cu 6 noiembrie, din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, o poziţie pe care o ocupă din 30 august 2017.

„Cu bune, cu rele, cu reuşite, dar şi cu neîmpliniri, cu momente de bucurie, dar şi cu foarte mult stres, astăzi am încheiat un alt capitol din viaţa mea! Un gest de corectitudine politica însoţit   de mulţumiri fata de toţi colegii mei care au avut încredere in mine şi m-au susţinut in ocuparea unei funcţii de mare responsabilitate publica, înseamnă demisia mea începând cu data de 6 noiembrie  2019! Felicitari tuturor colegilor care au făcut parte din Guvernul PSD condus de Prim-ministrul Viorica Dancila şi multe realizări in continuare!Viitorul ne aparţine!Veti vedea!”, a scris Rodica Nassar, marţi, pe Facebook.

Aceasta a ataşat şi solicitarea de a fi eliberată din funcţie în postarea pe reţeaua de socializare. „Subsemnata Rodica Nassar, numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, prin decizia prim-ministrului României nr. 601/30.08.2017, vă rog să-mi aprobaţi eliberarea din funcţie începând cu data de 06.11.2019”, se arată în cererea formulată de Nassar, afişată pe Facebook.

Secretar de stat în ministerul Sănătății, Rodica Nassar a fost singura care a luat atitudine împotriva Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății, vorbind despre „micimea unor oameni pe care nici hainele Valentino nu îi poate ajuta să-și depășească condiția (aluzie la rochia pe care Sorina Pintea a purtat-o în timpul unei vizite la spitalul din Baia Mare – foto jos)”.

Și atunci, Nassar a avut o postare pe Facebook: „Într-un admirabil gest de curtoazie, reprezentanții “Asociației Inima copiilor”, ai IRCCS Policlinico San Donato și ai Asociației Bambini Cardiopatici Nel Mondo din Italia au ținut sa-mi facă o vizita și sa avem o discuție legată de semnarea actului adițional la acordul de cooperare încheiat cu Ministerul Sănătății. Ei mi-au mulțumit pentru colaborare, pentru deschidere, pentru faptul ca m-am numărat uneori printre puținii care înțelegeau importanta derulării și continuării acestui proiect, iar eu i-am asigurat de tot respectul meu pentru efortul de salvare a vieții a sute de copii din România care au avut nevoie de intervenții cardiovasculare! Vizita lor s-a ridicat cu mult deasupra micimii unor oameni pe care nici hainele Valentino nu ii pot ajuta sa-și depășească condiția! Ba, dimpotrivă!”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.