Aceeaşi înălţime, aceeaşi greutate şi aceeaşi talie – gemenele de 29 de ani pe care nu le deosebeşte nimeni

Aceeaşi înălţime, aceeaşi greutate şi aceeaşi talie – gemenele de 29 de ani pe care nu le deosebeşte nimeni

Este aproape imposibil să le distingi, iar ele fac tot ce e posibil pentru a rămâne identice.surori-2

Se numesc Laura, Nicola şi Alison. Blonde cu ochi albaştri, aceste triplete identice de 29 de ani trăiesc în Dublin şi sunt manechine. Dar asemănările nu se opresc aici: toate au aceeaşi înălţime (1,80 metri), aceeaşi greutate (53 kg), aceeaşi talie (71 cm) şi poartă aceeaşi mărime la sutien (75A). Coincidenţă? Nu, cele trei surori fac tot posibilul pentru a arăta la fel!

Mergem la coafor şi la esteticiană în acelaşi timp, pentru a folosi exact aceleaşi produse”, spune Laura. La fel se întâmplă şi cu momentele de relaxare, dar şi cu cele de sport. „Dimineaţa alergăm puţin, apoi mâncăm ceva. La prânz mergem la cafenea şi comandăm acelaşi tip de salată. Pentru cină luăm pui la grătar cu un cartof”, mai spune Laura.

Citeşte şi „Cu sau fără decolteu în poza din CV?”

Inseparabile tot timpul, cele trei gemene nu-şi imaginează viaţa altfel. Laura este singura căsătorită, în timp ce celelalte două surori sunt celibatare. „Sunt foarte bucuroasă să lucrez cu surorile mele”, spune Nicola. „Când oamenii ne văd împreună pe stradă… facem senzaţie şi foarte mulţi oameni vin să ne vorbească”, mai spune Nicola.

surori-3surori-4

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.