Maricel Popa a identificat problemele din spaţiul virtual!

Maricel Popa a identificat problemele din spaţiul virtual!

Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a rezolvat toate problemele judeţului şi acum s-a gândit să le rezolve şi pe cele din mediul virtual… Sau cel puţin aşa a spus el, pentru că în realitate Popa a arătat cu totul altceva.

Câte locuinţe sociale se pot construi cu 15 milioane de euro, domnule viceprimar Radu Botez?

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, 27 iulie, fără nicio legătură cu subiectele de… presă, Maricel Popa a surprins cu următoarea declarație: „În spaţiul virtual există 2 probleme. Una din 2005. Nu cunosc de unde au apărut, dar aş vrea să le lămuresc cu dumneavoastră. Una… Ziua de Iaşi (actualul cotidian Bună Ziua Iaşi – n.r.)… că mi-ar fi cerut o sumă de bani în 2005. Vă declar că nu mi-a cerut. Aş vrea să lămurim această problemă (…) Şi cealaltă, că aş fi tras o ţeapă unui post local din Iaşi…Nici asta nu ştiu de unde a apărut…”

Trecem peste faptul că pe omul ăsta nu o să poată nimeni să-l înveţe să vorbească româneşte şi ne oprim la Ziua de Iaşi… Domnu Popa a reuşit, numai el ştie cum, să stabilească o legătură între funcţia pe care o deţine, anul 2005, mediul virtual şi nu ştiu ce fiţuică… Gata, domnule Popa, s-a rezolvat problema băilor Strunga (aţi aflat că există un fond de investiţii care vrea să le cumpere de la actualul proprietar? Asta pentru că tot pomeniţi de mediul virtual)? S-a rezolvat şi problema tonajului de pe drumurile judeţene (mai aveţi tupeul să daţi ochii cu Daniel Minciună în şedinţele de consiliul judeţean?) şi acum vreţi să treceţi la… online? Sau aţi vrut, pur şi simplu, să arătaţi cine vă sunt prietenii?

Cel mai simpatic personaj din „Albă ca Zăpada” a deschis gura!

Nu ne permitem să vă facem agramat (chiar dacă DEX-ul ne dă voie), dar vă putem sugera câteva lucruri:

– Aveţi grijă ce faceţi atunci când Mihai Chirica se va supăra pe dvs. Este mult mai prieten (dacă putem spune aşa) cu cei de la Bună Ziua Iaşi…

– Nu mai faceţi chestii de astea, că o să se supere celelalte ziare pe dvs şi nu o să fie de bine!

– Mai învăţaţi, totuşi, puţintică limbă română (poate chiar de la Dan Doboş, că tot este el scriitor şi le ştie…)

– Am înţeles că în 2005 aţi fost un om cuminte, dar ştiţi dumneavoastră cine se plimba pe lângă antenuţe, trimis fiind de un mare ştab peste alţi ştabi mai mici şi roşii? Noi ştim, dar încă nu suntem hotărâţi dacă să scriem sau nu în… spaţiul virtual! Ne daţi dumneavoastră o idee?

– Şi un ultim sfat. Data viitoare când vreţi să vorbiţi… public, luaţi mai bine o teslă în mână, pentru că sigur lucrurile vă vor ieşi mult mai bine!

P.S. Să ne vedem cu bine… la băile Strunga (pe care le veţi renova) sau la Biblioteca „Gheorghe Asache” (ca să vă cităm)!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.