Marius Bodea recunoaşte că PNL nu a susţinut autostrada Iaşi – Târgu Mureş

Marius Bodea recunoaşte că PNL nu a susţinut autostrada Iaşi – Târgu Mureş

Pe principiul „gura păcătosului adevăr grăieşte”, într-o postare sponsorizată pe Facebook, Marius Bodea, fost candidat la Primăria Iaşi, recunoaşte cu nonşalanţă că partidul din care face parte nu a vrut cu adevărat să se construiască autostrada Iaşi – Târgu Mureş.

Cu o seninătate demnă de toată invidia, Marius Bodea, candidat al PNL Iaşi la Camera Deputaţilor, recunoaşte că timp de 10 ani autostrada Iaşi – Târgu Mureş a fost doar subiect de campanie electorală pentru partidul său, fără a fi susţinută cu toată convingerea. „E prima dată când am convingerea că PNL susţine cu adevărat autostrada. Au mai fost discuţii în trecut, dar acum am simţit cu adevărat că toată lumea susţine acest proiect care poate scoate Moldova din sărăcie. Mulţumesc Alinei Gorghiu, preşedintele PNL, şi lui Ilie Bolojan, secretarul general al partidului, pentru susţinerea totală pe care o au pentru acest proiect”, a scris Bodea în postarea sponsorizată pe Facebook.

Mihai Chirica: „Mi-e şi ruşine să ies pe stradă cu voi (ieşenii)”

Nu ştiu cum poate garanta Bodea acum că lucrurile sunt serioase, în condiţiile în care PNL a mimat timp de 10 ani susţinerea autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş, însă a reuşit să demonstreze, într-un acces de sinceritate pe care probabil îl regretă, că PNL nu merită voturile alegătorilor din Iaşi.

Voi aţi mimat susţinerea autostrăzii, noi vom mima votarea voastră! Şi uite aşa România merge înainte!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.