Mesajul cuvântătorilor către Mihai Chirica: „Cine te vede”!?!

Adunați parcă de pe apă și angajați la Primăria Muncipiului Iași, pentru a-l ajuta pe primar la partea de… comunicare, cuvântătorii lui Mihai Chirica îşi bat joc de acesta de fiecare dată când au posibilitatea. Și, credeți-mă, posibilitățile astea nu sunt deloc puține!

O vizită scurtă pe pagina de Facebook a Primăriei Iași arată că banii pe care-i cheltuie Chirica pe cuvântătorii săi deja celebri constituie o sfidare la adresa bunului simț. Asta, în ceea ce-l privește pe plătitorul de taxe, deoerece în privința lui Chirica, el îi plătește pentru a-l lua la mișto (asa ca să folosim un limbaj drag primarului)!

Pe 30 decembrie 2016, cuvântătorii s-au gândit să-i facă o „surpriză” primarului și au postat următorul mesaj: „Primarul Mihai Chirica a participat ieri la emisiunea „Cine te vede” difuzată de Iași TV Life. Puteți urmări înregistrarea pe site-ul postului: http://iasitvlife.ro/…/45464-iasul-te-vede-top-5-evenimente…”. În aparență nimic greșit, atât doar că emisiunea se numește „Iașul te vede” și nu „Cine te vede”, așa cum au scris cuvântătorii (vezi imaginea de mai jos)!

Dincolo de prostie, postarea are și o mare parte de adevăr: nu prea te vede nimeni la Iași Tv Life, fapt pe care cuvântătorii l-au surprins foarte bine!

Citește și „În sfârșit, presa se curăță. Ramona Ursu a dezertat de la Adevărul!”

Ce să mai zicem acum? Doar atât: primarul Chirica a cam ajuns de tot râsul dacă plătește oameni care să-și bată joc de el pe Facebook!

primarie-facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.