Ştim ce aţi făcut vara trecută!

Ştim ce aţi făcut vara trecută!

Continuăm astăzi relatările din comuna Iakisik de pe planeta Marte cu o întâmplare care, chiar dacă a avut loc vara trecută, are repercusiuni până astăzi…

După tulburările din vara lui 2015 din comuna Iakisik, relatate pe larg de agenţiile de presă intergalactice, telespectatorii întregii planete Marte au asistat cu sufletul la gură la câteva emisiuni făcute la faţa locului (pe liniile de tramvai ale comunei sus-amintite) de către antenuţe. S-a crezut atunci că este fie interesul unor vechi „prieteni” ai fostului primar din Iakisik, fie mâna Direcţiei Marţiene Antişoc. Misterul a persistat până la începutul acestei veri, când, ce să vezi, adevărul a ieşit la lumină sub forma unor emisiuni realizate tot de antenuţe. Subiectul? Actualul primar Kikirik, pe atunci doar un simplu interimar aflat în campanie electorală.

Ce să zicem, încurcate mai sunt drumurile pe Marte, dar noi le-am descâlcit şi vi le prezentăm (pe scurt). Deci, ce am aflat: în vara lui 2015, pentru a se asigura că fostul primar nu se mai întoarce în Iakisik, Kikirik a fost luat de o aripioară de către un personaj cu ceafă lată şi sunet bâzâit şi dus, mai pe sus, mai pe jos, la antenuţe, care s-au pus imediat pe treabă. Ce a ieşit… vă aduceţi aminte. Numai că, se pare, înţelegerea parafată atunci a fost respectată doar de antenuţe, pentru că bâzâitul şi Kikirik au uitat de obligaţiile pe care le aveau… Şi uite aşa a trecut un an în care la Iakisik a plouat în continuu. Însă, când a început campania electorală, antenunţele şi-au adus aminte că parcă aveau nişte restanţe prin Iakisik. Ce a urmat, din nou ştiţi: o serie de misiuni cu Kikirik personaj principal! După care o altă serie, dar de data aceasta cu bâzâitul în rolul principal… Şi lucrurile tot nu s-au rezolvat…

Ruşinat de ceea ce i s-a întâmplat şi pentru că nu putea spune adevărul, primarul Kikirik s-a gândit să dea vina pentru celebritatea sa pe un coleg de partid, pe numele lui Krist Zgârci-Stankiu! Paranteză: combinaţia a eşuat, însă Kikirik se face că nu înţelege unde a greşit!

Citeşte şi De ce a plâns Maricika Popika o oră în pădure?”

Aici se termină episodul cu „vara trecută”. Urmează, normal, episodul cu vara aceasta şi cu laptopul şugubăţ, desigilat recent!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.