Ştim unde vrea primarul Kikirik să-şi plimbe bişonul!

Ştim unde vrea primarul Kikirik să-şi plimbe bişonul!

Fără nicio legătură cu întâmplările petrecute în frumosul oraş Iaşi (înfrăţit, după cum vă aduceţi aminte, cu Iakisik de pe planeta Marte), astăzi (cu ajutorul agenţiilor de presă intergalactice) o să vă arătăm că am descoperit unde vrea să-şi plimbe bişonul (sau cockerul, că nu-i mai ştim rasa) primarul Kikirik din Iakisik!

A fost de ajuns o poză. De fapt, nu! Am avut nevoie şi de un cuvânt pentru a ne prinde cam pe unde ar vrea Kikirik din comuna Iakisik, de pe planeta Marte, să-şi plimbe prădalnicul organ care pompează sângele în organism (mai pe scurt, bişonul)!

Să vă explicăm, acum. Am văzut pe Facebook o poză (cu Kikirik şi o doamnă pre numele ei Aproape Barbă Roşie), în care „el lider maximo” îşi ţinea mânuţa stângă cumva, aşa, stingher, în apropierea corpului celei care-l însoţea (în poză, normal). Imaginea anunţa o emisiune la un post de radio. Emisiunea ne-a stârnit interesul, aşa că am ascultat-o. Ce am reţinut? Doar două cuvinte („atras” şi „atraşi”) rostite de Kikirik cu o ritmicitate şi o viteză pentru care l-ar invidia chiar şi Ben Johnson (dar nu şi Usain Bolt)! În ceea ce o priveşte pe doamnă, aceasta parcă era forţată să stea la pozat (dar nu suntem chiar siguri că am interpretat cum trebuie poziţia… mâinilor)!

Cam asta am văzut noi în poză şi am auzit la radio. Însă, agenţiile de presă intergalactice spun că lucrurile ar fi mult mai complicate. Şi că la mijloc ar fi şi un bişon împodobit cu flori de grădină. Care bişon, săracul, s-a plimbat el stingher (nu mai ştim acum dacă pe la Kagară sau prin Kăpou) în căutarea unui elixir pentru nefericitul primar Kikirik. Pentru că, uitasem să vă spun, primarul Kikirik suferă. Pentru că el citise în cărţile de istorie că pe vremea Imperiului Otoman lucrurile stăteau mult mai simplu (aici, însă, a înţeles puţin greşit, deoarece piratul şi amiralul otoman cucerea, nu se lăsa cucerit)!

Că să curmăm, totuşi, suferinţa bietului primar Kikirik ne oprim aici. Însă, promitem să vă ţinem la curent cu cea mai spun agenţiile de presă intergalactice despre plimbările bizonului, pardon bişonului, prin Iakisik!

Citeşte şi „Cine i-a furat telefonul primarului?”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.