Business Insider a realizat o listă cu legume şi fructe care se pot pune pe grătar, dar la care nu prea v-aţi gândit până acum.
Atunci când mâncăm piersici la grătar împreună cu o bucată de pui sau friptură, piersicile la grătar sunt foarte gustoase. Ele pot fi servite şi la desert.
Food52 recomandă o reţetă de avocado la grătar cu roşii cherry şi ierburi, la care putem adăuga lămâie!
Pepenele verde are un gust special pe grătar. Căldura de grătar intensifică dulceaţa fructului, care poate fi servit şi într-o salată.
Ananasul se taie în inele, se pune pe grătar şi astfel obţinem o mâncare delicioasă şi sănătoasă. Se poate adăuga îngheţată de vanilie şi sos de rom.
Zucchini şi squash sunt două legume care merg foarte bine împreună. Puteţi să le încercaţi în stil kebab sau pur şi simplu la grătar, cu puţină sare şi puţin ulei de măsline.
Burgerii din ciuperci portobello trebuie să primească respectul cuvenit. Textura lor le face un substitut perfect pentru hamburgeri, iar de aroma lor se pot bucura atât carnivorii, cât şi vegetarienii.