Ce spune prenumele despre femei!

Ce spune prenumele despre femei!

Prenumele unei femei poate spune multe despre personalitatea sa: gusturi, calităţi şi defecte, caracter, comportament în dragoste.

Descoperiţi dacă prenumele dumneavoastră se regăseşte printre cele analizate mai jos şi vedeţi ce spune despre caracterul cu care v-aţi născut sau despre modul cum vă manifestaţi în dragoste!

Amandina

Este o persoană sociabilă şi foarte puţin aventuroasă: preferă confortul obiceiurilor cotidiene în dauna călătoriilor şi experienţelor noi. Îţi impune reguli stricte, dar este tolerantă cu ceilalţi. În dragoste, este foarte sensibilă şi atentă la ceilalţi, motiv pentru care poate fi foarte uşor rănită. Această femeie în aparenţă fragilă este mult mai greu de satisfăcut decât pare.

Citeşte şi „Cea mai potrivită oră pentru savurat cafeaua”

Anais

Conştiincioasă şi serviabilă, este un angajat exemplar. Mai mult, capacitatea sa de înţelegere a neprevăzutului face astfel încât lucrurile să fie rezolvate înainte de a se produce! În dragoste, este romantică şi dulce. Caută un partener gentil, care să-i asigure liniştea. În schimb, poate ghici toate nevoile şi dorinţele acestuia.

Aurelia

Îi plac jocurile misterioase şi nu este caracterizată de constanţă. Idealistă, este dotată cu un simţ moral crescut şi face minuni în meseriile în care îşi poate utiliza simţul echităţii şi medierea. Este dotată cu un puternic simţ al familiei şi cu un instinct matern înnăscut. În dragoste are nevoie să fie permanent îndrăgostit, iar celibatul nu i se potriveşte deloc. Capricioasă, caută un partener atent şi generos, dar şi capabil să-i facă faţă. Din cauza nevoii sale de libertate, partenerul nu trebuie să fie nici gelos, nici posesiv.

Celine

Aplicată şi discretă, este o companie agreabilă graţie sociabilităţii şi optimismului contagios. Are o inimă foarte mare şi este incapabilă să facă vreun rău. Este plină de durere la gândul de a face rău sau de a nu fi iubită. Înclinarea sa de a da lecţii poate fi iritantă, dar nu o face în mod intenţionat şi se scuză imediat dacă vede că a făcut rău. Melancolică şi fragilă, atrage bărbaţii în aceeaşi manieră în care îi exasperează. Unii o găsesc irezistibilă, în timp ce alţii sunt agasaţi de sensibilitatea sa. Cu toate acestea, ea se simte mai atrasă de cei din categoria a doua, care a o ignoră. Chiar dacă este conştientă de pârghiile pe care le are pentru a seduce, nu abuzează de ele.

Elodia

Este de o francheţe incredibilă, dar, în acelaşi timp, are grijă să nu rănească pe nimeni. Aproape întotdeauna veselă, este în acelaşi timp determinată şi încrezătoare. Are dificultăţi în a se conforma regulilor, în special în ceea ce priveşte punctualitatea, dar este dispusă să facă eforturi dacă este absolut necesar. Nu poate tolera răutatea sau superficialitatea. În dragoste, resimte necesitatea de a avea un partener, dar nu este pregătiră să accepte chiar pe oricine. Caută un bărbat cam ca ea şi aşteaptă din partea lui o relaţie deschisă şi complice!

Citeşte şi „Degetul mare vă trădează personalitatea”

Emilia

Conştiincioasă şi organizată, Emilia este executantul perfect: poate organiza totul la perfecţie, dar preferă să rămână în umbră. Nu acţionează niciodată fără să se gândească atent. În dragoste, este selectivă şi nu-i place niciun tip de bărbat în mod special. Pentru a o seduce, bărbatul trebuie să fie tolerant,deschis şi gata să împartă totul cu ea.

Giulia/Iulia

Micile necazuri cotidiene nu o interesează; preferă să discute subiecte grave şi profunde. Este independentă şi autonomă şi îşi trasează propriul drum în viaţă fără să se descurajeze. Este în căutarea de experienţe noi. Această libertate îi poate dăuna pe plan profesional, deoarece nu-i place să se aplece în faţa autorităţii. Cere foarte mult de la prieteni şi nu ezită să-i pună la punct în caz de nevoie. Iubeşte persoanele sincere, care dau frâu liber sentimentelor, cu condiţia să aibă, totuşi, un temperament agreabil, deoarece plângăcioşii o indispun. În cazul în care ar avea o familie, aceasta ar trebui să se adapteze independenţei sale şi ambiţiei profesionale.

Laura

Este o divă, ceea ce poate uimi sau obosi. Generoasă, iubeşte să fie pe placul anturajului. În ciuda faptului că poate lăsa impresia că este teatrală şi excesivă, are un puternic simţ al binelui şi al răului. Extrem de curtată, ea preferă totuşi bărbaţii care nu se arată interesaţi de ea. Pentru a o seduce, bărbatul trebuie să fie independent şi expansiv. Perechea sa trebuie să se adapteze unei viziuni mai puţin tradiţionale a cuplului.

Maria

Feminină, Maria cultivă discreţia până la punctul în care poate trece neobservată. Este tolerantă şi primitoare. Îi fac foarte mare plăcere micile atenţii. Naivă, Maria este prea moale pentru afaceri, dar este imaginativă şi sensibilă. Romantică şi idealistă în dragoste, Maria caută un bărbat gentil cu care să poată întemeia o familie. Acesta trebuie, însă, să se aştepte să fie testat foarte bine. Odată asigurată de soliditatea relaţiei, Maria poate fi capricioasă şi insuportabilă!

Marina

Are o personalitatea contrastantă, iar încrederea în ea este fluctuantă. Cu un caracter slab ţi conciliant, ea poate deveni fragilă şi intolerantă în anumite circumstanţe. De asemenea, în funcţie de caz, se poate arăta optimistă sau excesiv de pesimistă. Are un simţ al dreptăţii foarte bine dezvoltat. În dragoste îşi manifestă natura bivalentă. Bărbatului de lângă ea îi vine foarte greu să o înţeleagă, deoarece are tendinţa de a juca o comedie şi, în acelaşi timp, se poate arăta romantică şi pasională. Este în căutarea securităţii materne, fiind, totodată, extrem de ataşată de independenţa sa.

Melania

Este genul de om greu de ţinut în loc. Este eficace şi persuasivă la locul de muncă, însă hiperactivitatea şi incapacitatea de a contesta ceva poate exaspera. Este generoasă, dar exigentă. Marea sa susceptibilitate o poate face să fie foarte dură, dar acesta este doar un mod de a se proteja. În dragoste, Melania este foarte greu de manevrat. Relaţiile sentimentale cu ea pot deveni conflictuale, deoarece nu-i place să facă niciun compromis.

Sabrina

Este o carieristă, dar în sensul bun al cuvântului: este muncitoare şi caută să crească mereu Această răbdare pentru atingerea marilor obiective contrastează discontinuitatea manifestată pentru micile fapte cotidiene. Senzuală şi ataşată de libertatea sa, Sabrina atrage bărbaţii şi cedează de multe ori tentaţiilor. Acest lucru nu o împiedică însă să se arate posesivă şi geloasă.

Citeşte şi „Părul lung întinerește femeile trecute de 40 de ani”

Sara

Atrage prin carismă şi impresionează prin perseverenţă. Dacă aveţi ghinionul de a o supăra, vă poate aduce în punctul în care se va crea un climat de tensiune nesuportabilă pentru cei din jur. Este foarte rezistentă. Reacţiile sale pot di exagerate, dar acesta este modul său de a se apăra. În dragoste îl idealizează pe cel pa cere-l iubeşte, fapt care o conduce deseori la decepţii. Refuz minciuna, fapt care poate fi sursa unor dispute.

Sofia

Perseverentă, Sofia nu abandonează niciodată un lucru înainte de a-l duce la capăt. Este protectoare şi generoasă. Copiii Sofiei vor fi întotdeauna studioşi, disciplinaţi ţi se vor ocupa în mod conştiincios de cei mai mici ca ei. În cuplu, Sofia este regina. Partenerul său trebuie să fie gata să împartă treburile casnice cu ea şi să facă faţă ideilor puternice ale acestei feministe convinse.

Ştefania/Ştefana

Marea sa discreţie nu o împiedică să aibă o personalitate foarte puternică. Cultivă simplitatea şi naturaleţea. În dragoste caută un partener perfect, motiv pentru care are parte de numeroase decepţii. Puţin tolerantă cu greşelile altora, îi este foarte greu să-i ierte pe ceilalţi.

Virginia

Orgolioasă, îi place să fie admirată şi tolerează foarte greu criticile. Iubeşte frumuseţea, moda şi, în general, tot ce este pentru ea. Are propriul sistem de valori. Virginia este independentă, dar are nevoie să fie admirată şi complimentată. Familia şi maternitatea sunt mai importante pentru ea decât lasă să se creadă superficialitatea şi independenţa de care dă dovadă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.