Pata roşie din marea galbenă!

Pata roşie din marea galbenă!

Marele miting PNL din data de 3 decembrie, de la Iaşi, a fost o demonstraţie clară de impotenţă politică din partea unor lideri a căror apropiere de electorat este la fel de puternică precum dragostea dintre liberali şi sondajele de opinie!

Nu vom intra în prea multe amănunte, însă vom trece în revistă câteva aspecte, din punctul nostru de vedere insalubre pentru mediul politic liberal:

* Pe scena din Piaţa Unirii toată lumea avea veste, fulare etc galbene sau albastre, numai Iulia Scântei (locul I pe lista PNL Iaşi pentru Senat) era îmbrăcată în roşu! Un moment jenant pentru toată mişcarea penelistă din Moldova, deoarece dovedeşte că această doamnă nu are nicio treabă nici cu ideea de PNL, nici cu cea de partid!

* Din cei 12.000 de simpatizanţi PNL care ar fi trebuit să ajungă la Iaşi, nu credem că au fost mai mult de 3.000 (cu indulgenţă)!

* Dintre judeţele anunţate că vor participa la miting, nu am văzut Galaţiul (probabil acest judeţ nu face parte din Moldova).

* Moment mai mult decât jenant cu reprezentantul de la Vrancea, care a dus aminte de vechile mitinguri PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu. Penibil!

Citeşte şi „La PSD Iaşi, obrazul subţire cu Paul & Shark se ţine!”

* Ce a căutat Dragoş Pâslaru, ministrul tehnocrat al Muncii, la mitingul din Iaşi? O sfidare mare mare din partea acestui individ, dar şi din partea PNL la adresa oamenilor din România este greu să mai găseşti undeva. Bravo! Şi vă mai întrebaţi de ce scădeţi în sondaje…

* Nu am înţeles de când Alina Gorghiu are o ţară a ei! Această ţară este a românilor, nu a Alinei Gorghiu, nu a lui Klaus Iohannis, nu a lui Dragnea! Este ţara românilor, nu a unei persoane fizice!

* Peste toate acestea, şi o să mă opresc, cel mai penibil moment din tot mitingul a fost cel în care, în timp ce marele neurochirurg Leon Dănăilă le vorbea oamenilor de la microfonul instalat pe scenă, Alina Gorghiu îşi făcea poze în mulţime! Am înţeles că Gorghiu nu-i respectă pe oameni, dar să nu-l respecte nici măcar pe unul dintre cei mai mari neurochirurgi din România, care a acceptat să i se terfelească numele sprijinind PNL, mi se pare revoltător!

Ruşine, Alina Gorghiu! Ruşine, PNL! Ţara asta va fi întotdeauna a românilor şi a oamenilor care au făcut ceva pentru ea, nu a celor care îşi bat joc de valorile naţionale!

miting-pnl

Sursa foto: Facebook!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.