Sfântul Chirica, amanta şi canapeaua

Sfântul Chirica, amanta şi canapeaua

Nu ştiam că printre atribuţiile primarului Mihai Chirica se numără şi aceea de a oferi informaţii despre viaţa mondenă a oraşului, dar dacă tot şi-a asumat şi acest rol cred că ar fi important să-l şi dezvolte. Dacă nu poate, o să-l ajutăm noi… chiar de astăzi!

Vezi „Cine este specimenul care bagă strâmbe între Maricel Popa şi Cristi Stanciu”

Un articolaş apărut zilele aceste pe un site conţine o declaraţie a actualului primar al Iaşiului, Mihai Chirica, despre biroul pe care-l va avea în Palatul Roznovanu. „La întoarcere din concediu, am vorbit deja să sfinţesc cabinetul destinat primarului din Palatul Roznovanu, cabinet care este în curs de amenajare. Am aruncat acea canapea care era acolo şi alte lucruri netrebuincioase unui cabinet de primar care lucrează pentru ieşeni, nu pentru satisfacerea instinctelor primare”, aşa sună declaraţia lui Mihai Chirica.

Ca să şi demonstreze că nu are nicio legătură cu „instinctele primare”, acelaşi primar Chirica mai vine cu o declaraţie, în săptămânalul 7 Est, unde se vorbea, printre altele, de faptul că Adina Samson s-ar fi măritat în Marea Britanie. „Am aflat întâmplător, pentru că am văzut şi semnat actele de stare de civilă”, a declarat Chirica pentru 7 Est.

Citeşte şi „Preşedintelui Popa i-a căşunat pe subprefectul Abalaşi”

Aşadar, ce am aflat până acum? 1. Mihai Chirica este un sfânt care lucrează pentru ieşeni! 2. A aruncat canapeaua din biroul pe care timp de vreo 12 ani l-a deţinut Gheorghe Nichita. 3. Oferă informaţii de stare civilă mai rău ca ăştia din Click sau Libertatea. 4. Nu-l interesează satisfacerea instinctelor primare.

La toate acestea, avem, totuşi, câteva lucruri de comentat.

1. De câte ori a fost însurat Mihai Chirica? După două divorţuri şi 3 copii care stau cu mamele lor, ne întrebăm cum îşi permite domnul Chirica să vorbească despre alţii?

2. Unde şi-a găsit Mihai Chirica cea de-a doua soţie? Ce să vezi, chiar la Primăria Iaşi.

3. Unde şi-a găsit Mihai Chirica prietena pe care o are/ nu o are astăzi? Hopa! Tot la Primăria Iaşi!

4. De ce unele posturi de televiziune din Iaşi spun despre primarul Iaşiului că şi-a bătut fosta soţie?

5. Aşadar, ca să nu ne lungim, că ni se face greaţă… Ne întrebăm, totuşi, cum e cu satisfacerea instinctelor primare în Palatul Roznovanu? Ce ziceţi, domnule Chirica, aveţi probitatea morală de a deschide gura? Noi zicem să staţi, totuşi, la locul dumneavoastră şi să vă vedeţi de treaba pe care o aveţi de făcut pentru că nu sunteţi în măsură să vorbiţi despre aceste lucruri, cu tot cu soborul de preoţi care vă sfinţesc!

Minciunile tehnocratului Mihai Chirica. Episodul 1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.